Asi dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

İçindekiler:

  1. Asi dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?
  2. Asi Dizi kaç bölüm?
  3. Asi dizi kaç sezon?
  4. Asi ne zaman final?
  5. Asi dizisi nerede çekiliyor?
  6. Asi dizisi ne zaman başladı?
  7. Asi kaçıncı bölümde final yaptı?
  8. Asi dizisi Süheylanın oğlu kim?
  9. Asi dizisindeki Asya kim?
  10. Kozcuoğlu çiftliği kimin?
  11. Asi dizisi ne zaman nerede çekildi?
  12. Asi dizisi Cemal ağanın konağı nerede?
  13. Asi dizisi Asya kim?
  14. Asi dizisinde oynayan Asya kaç yaşında?
  15. Asi dizisi elif kim?
  16. Asi dizisi Çiftliği nerede?
  17. Asi dizisindeki Zeynep kimdir?
  18. Sadakatsiz ada kim?

Asi dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Asi Dizisi İzle - Kanal D.

Asi Dizi kaç bölüm?

Asi (dizi)
BaşrolTuba Büyüküstün Murat Yıldırım Selma Ergeç Çetin Tekindor Nur Sürer
DiliTürkçe
Sezon sayısı2
Bölüm sayısı71
11 satır daha

Asi dizi kaç sezon?

2 Asi/Sezon sayısı

Asi ne zaman final?

19 Haziran 2009 Asi/Son bölüm yayın tarihi

Asi dizisi nerede çekiliyor?

Kibar Feyzo ve Asi dizisi çekimlerinin yapıldığı Reyhanlı Harran (Kavalcık) köyündeki Ağa Konağı.

Asi dizisi ne zaman başladı?

Asi/İlk bölüm yayın tarihi

Asi kaçıncı bölümde final yaptı?

71.bölüm-FİNAL. “Asi” ; masal tadındaki muhteşem bir final bölümünün ardından ekrana veda ediyor.

Asi dizisi Süheylanın oğlu kim?

Demir, geçmişin acısını Asi'den çıkarıyor İhsan, Aslan'ın Süheyla'nın oğlu olduğuna ilk başta inanmaz. Ökkeş geçmişte olanları İhsan'a anlatınca İhsan hafızasındaki bilgileri birleştirir ve ikna olur.

Asi dizisindeki Asya kim?

Çağla Çakar, bir zamanların en sevilen dizisi Asi'nin çocuk karakteriydi. Asi ve Demir'in kızlarını canlandıran Asya, o zamanlar küçük bir kız çocuğuydu. Asi dizisinde Asya'yı oynayan Çağla Çakar, 2003 doğumlu ve şimdilerde 18 yaşında bir genç kız.

Kozcuoğlu çiftliği kimin?

Kozcuoğlu ailesi nesillerdir Hatay'daki topraklarında yaşamaktadır. Çiftliğin sahibi İhsan Kozcuoğlu (Çetin Tekindor) ve kızı, Asiye, hayatlarını çiftliklerini ayakta tutmaya adamışlardır. Hayatları Demir Doğan'ın başarılı bir iş adamı olarak şehre gelmesiyle değişir.

Asi dizisi ne zaman nerede çekildi?

2007 yılında Antakya'da çekilen, Cevdet Mercan'ın yönettiği ve Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide Murat Yıldırım ve Çetin Tekindor'la başrolü paylaştı.

Asi dizisi Cemal ağanın konağı nerede?

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çekilmiştir dizi. Dizide sıkça görülen mekanlardan Kozcuoğlu Çiftliği, 1940'ların Fransız Mimarisiyle yapılmış, bir ağa konağıdır. Bundan daha önemli özelliği birçok Türk Filmine daha mekan olmuştur. En bilinen örneği Kibar Feyzo'da Maho Ağa'nın konuklarını ağırladığı çiftliktir.

Asi dizisi Asya kim?

Asi dizisinde Asya'yı oynayan Çağla Çakar, 2003 doğumlu ve şimdilerde 18 yaşında bir genç kız. ... Çağla Çakar, Asi (2010), Kasaba (2011), Bir çocuk sevdim (2012), Babam Sağ Olsun (2013) Şeref Meselesi (2014) dizilerinde ve Weber Reklam filminde(2018) Taş Mektep (2013) sinema filminde yer almıştır.

Asi dizisinde oynayan Asya kaç yaşında?

Yıldırımlar, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Erenköy Kız Lisesi mezunudur. 1990 yılı Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Asi dizisi elif kim?

Elif Sönmez, 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Milano Güzel Sanatlar Akademisi Heykel Bölümü'nde tamamlamıştır. 2005 yılında rol aldığı Yağmur Zamanı dizisi ile kariyerine adım atmıştır.

Asi dizisi Çiftliği nerede?

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çekilmiştir dizi. Dizide sıkça görülen mekanlardan Kozcuoğlu Çiftliği, 1940'ların Fransız Mimarisiyle yapılmış, bir ağa konağıdır.

Asi dizisindeki Zeynep kimdir?

Birce Akalay 19 Haziran 1984'te İstanbul'da doğmuştur. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Sadakatsiz ada kim?

BENNU YILDIRIMLAR KİMDİR? Yıldırımlar, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Erenköy Kız Lisesi mezunudur. 1990 yılı Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.