Mehmet Pişkin kimdir ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Mehmet Pişkin kimdir ne iş yapar?
  2. Mehmet Pişkin nasıl oldu?
  3. Mehmet Pişkin nerede öldü?
  4. Mehmet Pişkin Berna kim?
  5. Mehmet Pişkin gömüldü mü?
  6. Onur Yaser Can Kimdir?
  7. Liste delisi Cem neden öldü?

Mehmet Pişkin kimdir ne iş yapar?

Pişkin, ODTÜ makina mezunuydu ve yazılım şirketinde görev alıyordu. 35 yaşındaki Mehmet Pişkin tarihinde, Facebook üzerinden intihar videosu yayınlayarak hayatını sonlandırdı. 14 dakikalık video sonrası uzun süre gündeme oturdu.

Mehmet Pişkin nasıl oldu?

Yazılımcı olan Mehmet Pişkin, veda videosu hazırladıktan sonra intihar etti. ... Alınan bilgiye göre, yazılımcı olduğu öğrenilen Mehmet Pişkin, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden "İntihar Notu” adıyla bir video paylaştı. Videoyu izleyen yakınları ve arkadaşları büyük bir şok yaşadı.

Mehmet Pişkin nerede öldü?

Bu sırada Pişkin'in annesi ve kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Cenaze daha sonra gözyaşları arasında Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. ŞİŞLİ' de sosyal medyaya 07.30' da koyduğu videodan sonra, ODTÜ İnşaat Fakültesi mezunu 36 yaşındaki Mehmet Pişkin, yalnız yaşadığı evde canına kıydı.

Mehmet Pişkin Berna kim?

Mehmet Pişkin'in bedeni, vasiyetine rağmen kadavra olarak kullanılamayacağı açıklanırken ardından ise Türkiye Psikologlar Derneği'nden bir açıklama geldi. ... Pişkin'in arkadaşı Berna Akçalı Gür, otopsi yapıldığı için bedenin kadavra olarak kullanılamayacağını belirtti.

Mehmet Pişkin gömüldü mü?

İstanbul'da, sosyal paylaşım sitesinde intihar videosu yayınladıktan sonra kendini asan Mehmet Pişkin'in cenazesi Hatay'ın İskenderun ilçesinde toprağa verildi. İntihar videosunda gömülmek istemediğini söyleyen Pişkin'in vasiyeti yerine getirilmedi.

Onur Yaser Can Kimdir?

Olay tarihinde 28 yaşında olan Mimar Onur Yaser Can, 2 Haziran 2010 tarihinde İstanbul Taksim'de üst aramasında 11 gram esrar bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. ... Bunun üzerine intihar mektubu düzenleyen Can, 24 Haziran 2010'da evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Liste delisi Cem neden öldü?

Kalorifer borusuna kendini asarak intihar ettiği ileri sürülen Cem Korkmaz'ın cesedi polis ve savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.