Orman Genel Müdürlüğünde işçi ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Orman Genel Müdürlüğünde işçi ne iş yapar?
  2. Orman Genel Müdürlüğü Alım var mı?
  3. Orman Genel Müdürlüğünde ne iş yapılır?
  4. Orman işletmesine nasıl girilir?
  5. OGM sonuçları nasıl öğrenilir?

Orman Genel Müdürlüğünde işçi ne iş yapar?

Üretim, ağaçlandırma yolları ve yangın şeritleri ile ilgili orman ve orman yolları ağını tespit etmek ve etüd proje çalışmalarını yapmak, Bakanlık makamınca tespit edilecek usul ve esaslar dahilinde üretim, ağaçlandırma ve yangın sahalarıyla ilgili ve bu sahalara ulaşılmasını sağlayan işleri yaptırmak, aynı şekilde ...

Orman Genel Müdürlüğü Alım var mı?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 2 bin 83 işçi alımı yapacak. Başvurular, 14 Haziran 2021 ile 18 Haziran 2021 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. İŞKUR açık iş ilanlarında adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler belirtilecek.

Orman Genel Müdürlüğünde ne iş yapılır?

Orman imar, ıslah, bakım ve gençleştirilmesini sağlamak üzere silvikültür planları ve uygulama projelerini tanzim etmek, bu plan ve projeler gereğince kesilecek ağaçların tesbit ve damgalanma işlrini yürütmek ve bunların uygulamalarını takip ve kontrol etmek., Genel Müdürlükçe verilecek benzeri görevleri yapmak.

Orman işletmesine nasıl girilir?

Başvurular, E-Devlet şifresi ile alınabilecek. Orman Muhafaza Memuru ve Orman Mühendisi olarak istihdam edilecek olan adaylar ise 24.09.2019-07.10.2019 tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapacak.

OGM sonuçları nasıl öğrenilir?

OGM kura sonuçları sorgulama ekranı! 2021 OGM işçi alımı sonuçları kuraya başvuran adaylar tarafından sorgulanıyor. Orman Bölge müdürlüklerinin internet sitelerine www.ogm.gov.tr adresinden ulaşabilir ve sonuçları öğrenebilirsiniz.