Ertem Şener nerede?

İçindekiler:

  1. Ertem Şener nerede?
  2. Abdülkerim Durmaz kızı kim?
  3. Ertem Şener nerede yayın yapıyor?
  4. Ertem Şener Evren Turhan neden ayrıldı?
  5. Ertem Şener nerede program yapıyor?
  6. Abdülkerim Durmaz kac cocugu var?
  7. Ali Ertem Şener neden ayrıldı?

Ertem Şener nerede?

Beyaz TV'den ayrılan spor spikeri Ertem Şener, tv100 ile anlaşma sağladı. Şener, tv100 kanalında 'VAR Odası' isimli yeni bir program yapacak.

Abdülkerim Durmaz kızı kim?

Sena Durmaz Abdülkerim Durmaz/Kızları

Ertem Şener nerede yayın yapıyor?

Beyaz TV Spor Müdürü görevi yapan Ertem Şener, aynı zamanda Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarını sunmaktadır. Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu “BEYAZ FUTBOL” Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumlarıyla Pazar günleri 23:00'da BEYAZ TV'de yayınlanmaktadır.

Ertem Şener Evren Turhan neden ayrıldı?

Galatasaray'ın yıldız ismi Taylan Antalyalı'ya Emre Bol ve Turgay Demir sert sözleri sonrası hem sessiz kaldığı için eleştirilerin hedefin olan Evren Turhan, Galatasaray camiasının TV100 ve Ertem Şener'i boykot çağrısı nedeniyle görevi bıraktığı öğrenildi.

Ertem Şener nerede program yapıyor?

Ertem Şener'in programı hangi kanalda? Ertem Şener, TV100'de yayınlanacak VAR Odası adlı programla ekranlara geri dönecek. Programda Ertem Şener, Evren Turhan, Ümit Özat, Deniz Ateş Bitnel, Bışar Özbey yer alacak.

Abdülkerim Durmaz kac cocugu var?

Sena Durmaz Abdülkerim Durmaz/Çocukları

Ali Ertem Şener neden ayrıldı?

Uzun süredir devam eden bu durum bugün Beyaz TV'de bir ayrılıkla sonuçlandı ve 2013 yılından bu yana kanalda hem spor müdürlüğü, hem de program sunuculuğu yapan Ertem Şener'in 'sözleşme şartlarına uymadığı' gerekçesiyle çıkışı verildi.