Kredi Burs ödeme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Kredi Burs ödeme Nasıl Yapılır?
  2. Ziraat KYK borcu nasıl ödenir?
  3. Kyk kredi borcu hangi bankadan ödenir?
  4. KYK ödemeleri hangi banka?

Kredi Burs ödeme Nasıl Yapılır?

Öğrenciler ödemelerini T.C. kimlik numarası ile "yurtkur.gsb.gov.tr" internet adresinde yer alan 'E-Ödeme Bölümü' ya da 'Geri Ödeme Bölümü'nden yapabileceği gibi T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden veya internet bankacılığından da yapabilmektedir. Öğrenciler taksitlerini vadesinden önce ödeyebilmektedir.

Ziraat KYK borcu nasıl ödenir?

KYK öğrenim kredisi sadece Ziraat bankası şubelerinden ve ATM'lerden ödenir. Başka bir banka seçeneğiniz yok. Online ödeme ile her bankanın kredi kartı veya banka artı ile ödenir. 0850 220 00 00 numaralı telefonu arayarak da KYK Kredi bursunuzla ilgili borç ödemesini hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Kyk kredi borcu hangi bankadan ödenir?

KYK öğrenim kredisi sadece Ziraat bankası şubelerinden ve ATM'lerden ödenir. Başka bir banka seçeneğiniz yok. Online ödeme ile her bankanın kredi kartı veya banka artı ile ödenir.

KYK ödemeleri hangi banka?

KYK yurt kaydı yapmak için ilk kayıt ücreti yatıracak olan öğrenciler ödemelerini Ziraat Bankası ATM'lerinden, banka şubelerinden ve mobil uygulamasından yapabilirler. Ödeme yapmak için Ziraat Bankası ödemeler ekranına geçip ardından eğitim sınav ve üniversite ödemeleri sekmesinin seçilmesi gerekiyor.