Argan yağı cilde nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Argan yağı cilde nasıl kullanılır?
  2. Argan yağı saçta ne kadar kalmalı?
  3. Argan yağı göz çevresine uygulanır mı?
  4. Argan yağı yuze iyi gelir mi?
  5. Doğal Argan yağı nasıl kullanılır?
  6. Argan yağı saça nasıl uygulanır?
  7. Argan yağı ne kadar süre kullanılmalı?

Argan yağı cilde nasıl kullanılır?

Parmağınızın ucuna birkaç damla Argan Yağı damlatın ve parmaklarınızı birbirine sürterek yağın biraz ısınmasını sağlayın. Parmaklarınızla tüm yüz bölgenize nazikçe masaj yaparak Argan Yağını yüzünüze uygulayın. Yağ çabucak cildinize nüfuz edecek ve cildinizin canlandığını göreceksiniz.

Argan yağı saçta ne kadar kalmalı?

Avucunuza argan yağını dökün ve saç derinizden başlayarak tüm saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Ardından nemli bir havlu ya da streç film ile saçlarınızı sarın, yarım saat bekledikten sonra doğal bir şampuan ile yıkayın.

Argan yağı göz çevresine uygulanır mı?

Bu yöntemi düzenli olarak uyguladığınız taktirde kısa sürede gözaltı torbalarından kurtulabileceksiniz. Argan yağı gözaltı morluklarının giderilmesine yardımcı olan doğal yöntemlerden bir tanesidir. Düzenli kullanıldığı zaman koyu renkli halkalarının yok olmasının yanı sıra iltihabı da azaltır.

Argan yağı yuze iyi gelir mi?

Cilt bakım ürünlerinin içerisinde sık sık yer alan argan yağı, cildin yaşlanmasını engelliyor, cildi nemlendiriyor, daha sağlıklı, parlak ve yumuşak olmasını sağlıyor. Yara iyileştirme özelliği ile de sivilceler ve siyah noktalara iyi geliyor.

Doğal Argan yağı nasıl kullanılır?

Avucunuza argan yağını dökün ve saç derinizden başlayarak tüm saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Ardından nemli bir havlu ya da streç film ile saçlarınızı sarın, yarım saat bekledikten sonra doğal bir şampuan ile yıkayın. Diğer yöntem ise şu şekilde; duş sonrası nemli saçınıza argan yağını iyice yedirerek uygulayın.

Argan yağı saça nasıl uygulanır?

Argan yağı, saça duş sonrasında uygulanır. Duştan çıktığınız zaman elinize bir miktar argan yağı dökerek saç derinizden başlayarak tüm saçınıza masaj yaparak ve yedirerek saçınızın her yerine bu yağı uygulamanız gerekir.

Argan yağı ne kadar süre kullanılmalı?

Saçınıza bu karışımı iyice yedirin ve 10 dakika bekleyin. Ardından ılık suyla durulayın ve doğal bir şampuan ile yıkayın. Bu maske saçların gürleşmesine ve parlamasına yardım ediyor. Haftada bir kez uygulayabilirsiniz.