Işkur iş başvuru sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Işkur iş başvuru sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  2. TYP numarası nasıl alinir 2021?
  3. TYP kaç yıl çalışır?
  4. İskur iş başvurusu nasıl yapılır?
  5. TYP numarası nasıl öğrenebilirim?
  6. İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır 2021?

Işkur iş başvuru sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya e devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e-devlet sisteminde bulunan e hizmetler bölümünden "İŞKUR" başlığını bulmalısınız. İŞKUR'un sunduğu hizmetler arasından "İş Başvurusu Sonucu Sorgulama" başlığını seçmelisiniz.

TYP numarası nasıl alinir 2021?

TYP NUMARASI NASIL ALINIR? "esube.iskur.gov.tr" adresine gidip iş arayan kısmından giriş yaptıktan sonra üst menüde bulunan "ONLİNE İŞLEMLER" kısmına tıklayın. Açılan sayfada ARA butonuna tıkladığınızda TYP ilanları karşınıza çıkacaktır. Burada , SEÇ kısmının altında bulunan numara TYP numarasıdır.

TYP kaç yıl çalışır?

TYP'den programa başlandığı tarihten itibaren bir sene içinde en fazla 9 ay süreyle yararlanma imkânı bulunmaktadır. Ancak, 9 ay bittikten sonra 3 ay bekleyerek yeni bir programdan faydalanılabilmektedir. Bir katılımcı 27.09.2017 tarihinden itibaren TYP'den en fazla 24 ay yararlanabilir.

İskur iş başvurusu nasıl yapılır?

İnternet şubesinin ana sayfasında yer alan “ arayan” seçeneğine giriş yaparak özgeçmiş oluşturabilirsiniz. CV oluştur bölümü üzerinden istenilen bilgileri girebilirsiniz. Size uygun olan ilanlarını aramak için İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan bulma formunu doldurabilirsiniz.

TYP numarası nasıl öğrenebilirim?

TYP numarası alımında önemli olan husus numarayı kaydetmek ve başvuru sahibinin meslek grubuna ait alana başvuru yapmasıdır. https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx linkinden giriş yapılarak bilgilerin eksiksiz doldurulmasının ardından TYP numarası ile sorgulama yapılabilir.

İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır 2021?

Edinilen bilgiye göre, katılımcı başvuruları 27-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, İŞKUR e-şube ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak.