iPhone 7 Plus'ın fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 Plus'ın fiyatları ne kadar?
  2. iPhone 7 Plus hangi rengi almalıyım?
  3. iPhone 7 Plus satılıyor mu?
  4. iPhone 7 en güzel rengi hangisi?
  5. iPhone 7 imei atılır mı?
  6. iPad hangi renk alınmalı?

iPhone 7 Plus'ın fiyatları ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 7.199,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 1.997,00 TLŞu Andaki Fiyat: 6.622,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 577 TL (%8) daha ucuz.

iPhone 7 Plus hangi rengi almalıyım?

İnsanları telefonunuzla etkilemek istiyorsanız, dikkat çekmek istiyorsanız, Simsiyah iPhone 7/7 Plus modelini tercih etmelisiniz. Geleneksellikten hoşlanıyorsanız, Mat siyah veya Gümüş iPhone 7 alın. Biraz farklılık istiyorsanız, Altın ve Rose Gold (Roze Altın) iPhone 7 alın.

iPhone 7 Plus satılıyor mu?

iPhone 7 Plus hala satılıyor mu? Apple satmıyor. Ama alışveriş sitelerinde hala satılıyor. ... Yukarıdan da görülebileceği gibi iPhone 7 Plus 32 GB modeli 4000 TL'ye yakın bir fiyata satılıyor.

iPhone 7 en güzel rengi hangisi?

iPhone 7 modelleri siyah, simsiyah, roze altın, altın ve gümüş olmak üzere beş farklı renk seçeneği eşliğinde satışa sunuldu. Yayınlanan rapora göre kullanıcıların %46'lık dilimi tercihini mat siyah renkten yana kullanmış. Simsiyah renk seçeneği ise %23 seviyesinde ilgi gördü. Gümüş en az ilgi gören renk oldu.

iPhone 7 imei atılır mı?

IOS tabanlı cihazlara ise IMEI atma işlemi gerçekleştirilemiyor. Android tabanlı olan cihazların IMEI kodlarının değiştirilmesi ise box setler ya da manuel kod girilerek gerçekleştiriliyor.

iPad hangi renk alınmalı?

Araştırmalara göre elektronik ürünlerde genelde siyah rengi ön plana alınıyor. Kullanıcıların en çok tercih ettikleri renkler siyah ve koyu tonlar. iPad modelinde sunulan “Uzay Grisi” renk seçeneği de siyaha yakın sunulan koyu renklerden bir tanesi. Popülerlik konusunda da uzay grisi rengi önde gözüküyor.