Kenan Erçetingöz kimdir hayatı?

İçindekiler:

  1. Kenan Erçetingöz kimdir hayatı?
  2. Kenan Erçetingöz kimdir kac yasinda?
  3. Kenan Erçetingöz kızı kim?
  4. Burcu Kıratlinin babasi kim?
  5. Kenan Erçetingöz kac yaşında?
  6. MR Ali kim?
  7. Kenan Erçetingöz boşanıyor mu?
  8. Burcu Kıratlı kimin kızı?
  9. Burcu Kıratlı nın annesi kim?

Kenan Erçetingöz kimdir hayatı?

Türk televizyon kanallarında, ekrana ilk lap top'u çıkarttığı için adı “lap top'lu adam” olarak anıldı. Kenan Erçetingöz, gazetecilik ve televizyon programları yapmakta ve 2000 yılında Türkiye'nin ilk magazin sitesi olarak kurduğu gecce.com'un sahibidir.

Kenan Erçetingöz kimdir kac yasinda?

Kenan Erçetingöz, 1962 yılında İzmir'de doğdu. 17 yaşındayken İstanbul'a gitti. İstanbul'a gittikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde okumaya başladı. 1980'de Yeni Asır bürosundan iş isteyen Erçetingöz, gece bekçisi olarak çalışmaya başladı.

Kenan Erçetingöz kızı kim?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Tuncay Kıratlı, Annesi Gül Erçetingöz'dür. Annesi ve babası o çok küçükken ayrılan Burcu Kıratlı, ünlü Sunucu ve Gazeteci Kenan Erçetingöz'ün üvey kızı.

Burcu Kıratlinin babasi kim?

Tuncay Kıratlı Burcu Kıratlı/Babalar

Kenan Erçetingöz kac yaşında?

Kenan Erçetingöz, 1962 senesinde İzmir'de dünyaya geldi. 17 yaşındayken İstanbul'a gitti. İstanbul'a gittikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde okumaya başladı. 1980 senesinde Yeni Asır bürosundan iş isteyen Erçetingöz, gece bekçisi olarak çalışmaya başladı.

MR Ali kim?

Ali Yasak, (d. 1 Haziran 1956, Şanlıurfa) Drej Ali lakaplı mafya lideri. 19 Aralık 1977 tarihinde Ülkü Ocakları Derneği Urfa Şubesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Kenan Erçetingöz boşanıyor mu?

Konu hakkında açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Magazin Burada'ya konuşan Gül Erçetingöz iddiaları yalanlayarak şunları söyledi: "Boşanma iddiaları doğru değil.

Burcu Kıratlı kimin kızı?

Tuncay Kıratlı Gül Erçetingöz Burcu Kıratlı/Ebeveynleri

Burcu Kıratlı nın annesi kim?

Gül Erçetingöz Burcu Kıratlı/Anneleri