Nazilli Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Nazilli Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?
  2. Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi kim?
  3. Nazilli Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?
  4. Aydın Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  5. Nazilli Devlet Hastanesi hangi mahallede?
  6. Aydın Söke Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  7. Nazilli Devlet Hastanesi Müdürü kimdir?
  8. Nazilli ilçe sağlık müdürü kim?
  9. Aydın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  10. Söke Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?
  11. Söke Devlet Hastanesi saat kaçta açılıyor?
  12. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?
  13. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

Nazilli Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi Aydın ilinde Zafer mahallesi Sağlık Cad Nazilli adresinde bulunmaktadır. Aydın Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2563131936 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

1982 yılında Çine'de doğmuştur. İlk ve ortaokulu İzmir'de, liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun olduktan sonra mecburi hizmetini 2008 yılında Manisa Sarıgöl Devlet Hastanesi'nde yapmıştır.

Nazilli Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

Nazilli Devlet Hastanesi 1952 yılında doğum evi olarak hizmete başlamış, sonradan ilaveler yapılarak genel amaçlı 317 yataklı hastane olarak hizmete arz edilmiştir.

Aydın Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Bu da hastanemizin önemini gözler önüne seriyor. 295 yataklı bir hastaneyiz ve bu yatakların 33'ü yoğun bakımda bulunuyor. Hastanemizin aylık ameliyat sayısı yaklaşık bin 700 civarında olup bypass ameliyatı dışında bütün ameliyatlar yapılıyor.

Nazilli Devlet Hastanesi hangi mahallede?

Nazilli Devlet Hastanesi 37.920845 enlem ve 28.338659 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Yeşil Mh. ve Nazilli ilçesine bağlıdır.

Aydın Söke Devlet Hastanesi kaç yataklı?

İlçemizde 255 yatak kapasiteli Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde 72 Uzman Hekim,14 Pratisyen Hekim,5 Eczacı ,174 Hemşire, 43 Ebe,89 Sağlık Memuru/Sağlık Teknisyeni,2 Diyetisyen,1 Sosyal Hizmet Uzmanı, 2 Psikolog, 45 diğer dallarda personel olmak üzere toplam 447 personel görev yapmaktadır.

Nazilli Devlet Hastanesi Müdürü kimdir?

tarihi itibari ile Nazilli Devlet Hastanesine İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevine atandı. Nazilli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlük görevine atanan Mehmet Şahin evli ve iki çocuk babasıdır.

Nazilli ilçe sağlık müdürü kim?

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ yapımı devam eden Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü, Nazilli Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatında yerinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar ile inşaatın durumu hakkında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şule GÜLEKEN AKBAŞ ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

Aydın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi kaç yataklı?

İlçemizde 255 yatak kapasiteli Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde 72 Uzman Hekim,14 Pratisyen Hekim,5 Eczacı ,174 Hemşire, 43 Ebe,89 Sağlık Memuru/Sağlık Teknisyeni,2 Diyetisyen,1 Sosyal Hizmet Uzmanı, 2 Psikolog, 45 diğer dallarda personel olmak üzere toplam 447 personel görev yapmaktadır.

Söke Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Aydın Söke Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2565182361 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Söke Devlet Hastanesi saat kaçta açılıyor?

DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 Devlet hastaneleri sabah 08:00'da açılmaktadır. Akşam saat 17:00'da ise mesai bitmektedir.

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?

SSK Antalya Bölge Hastanesi 68 tarihinde hizmete açılmıştır. 05 tarihinde Sağlık Bakanlığı'na devredilen SSK Antalya Hastanesi, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi adını almıştır. Hastanemiz 06 yılında ISO 9001:2000 belgesini almıştır.

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

T.C ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ DOKTOR LİSTESİ
1ALİ VEFA SAYRAÇBAŞHEKİM
2MEHMET AKİF AKÇALBAŞHEKİM YRD
3İBRAHİM EKEBAŞHEKİM YRD
4KAMİL AKSOYBAŞHEKİM YRD
152 satır daha•BE