Kıbrıs'ta Turkcell var mı?

İçindekiler:

  1. Kıbrıs'ta Turkcell var mı?
  2. KKTC Turkcell TL Yükleme Nasıl Yapılır?
  3. Kıbrıs hattı kaç TL?
  4. Kıbrıs hattına kontör nasıl yüklenir?
  5. Kıbrıs'ta hangi hat çekiyor?
  6. Kıbrıs hattı Türkiyede kapatılır mı?
  7. KKTC Askercell Paket Yükleme Nasıl Yapılır?
  8. Askercell fiyatı ne kadar?
  9. Turkcell 50 tl kaç kontör?
  10. Türkiyeden alınan telefon Kıbrıs'ta kullanılabilir mi?
  11. Kıbrıs telefon hattı Türkiyede kullanılır mi?
  12. Kıbrıs hattı ne zaman kapanır?

Kıbrıs'ta Turkcell var mı?

Evet. Hattınızı yurt dışında kullanmak için Turkcell.com.tr en altta bulunan "İşlem Merkezi" sayfasına Turkcell şifreniz ile giriş yaparak ulaşabilir, sol tarafta yer alan "Ayarlar" sekmesindeki "Yurt Dışı Ayarlarım" bölümünden "Yurt Dışında Kullanım"ı açık hale getirebilirsiniz.

KKTC Turkcell TL Yükleme Nasıl Yapılır?

Cep telefonu numaranızı girerek KKTC Turkcell hattınıza kredi kartı ile TL/paket yükleyebilirsiniz. Numara girildikten sonra operatör doğrulaması yapılır. Belirlenen operatörünüz KKTC Turkcell ise, hattınıza özel paketleri sorgulamak için "Paket Yükle (İnternet, Konuşma, SMS)" düğmesine tıklayın.

Kıbrıs hattı kaç TL?

​Alo Kıbrıs 1 Saat Paketi ile sadece 39 TL'ye Kuzey Kıbrıs'daki yakınlarınızı tam 1 saat arayabilirsiniz. Üstelik 1 ay boyunca geçerli paketinizde cep ve sabit hat ayrımı yok; Kuzey Kıbrıs'ın tüm cep ve sabit operatörlerine yapılan aramalarda geçerli.

Kıbrıs hattına kontör nasıl yüklenir?

Faturalı hattınızdan Kontör Transfer Servisi'ni kullanmak için, *8484# 'yi tuşlayarak seçeneklerden Kontör Tranfer'i seçmelisiniz. Kontör Transfer'i seçtikten sonra kontör transfer etmek istediğiniz telefon numarasını yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra transfer etmek istediğiniz kontör miktarını yazmanız gerekmektedir.

Kıbrıs'ta hangi hat çekiyor?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet göstermekte olan gsm operatörleri Turkcell (KKTCELL) ve Vodafone (Telsim) hatlarınızı dolaşıma açtırarak kullanabilirsiniz. Avea hat kullananlar roaminge açık telefonlarını, şebeke ayarlarından Turkcell veya Vodafone'u seçerek kullanabilirler.

Kıbrıs hattı Türkiyede kapatılır mı?

Hattım kapanır ? Evet, 90 gün içerisinde hattınızı kimlik belgeniz ile birlikte Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezlerimizi ziyaret edebilirsiniz.

KKTC Askercell Paket Yükleme Nasıl Yapılır?

ASKER yazıp 4848'e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Başvuru ardına tüm faydalar anında hattınıza aktarılacaktır.

Askercell fiyatı ne kadar?

Ayrıca diğer operatörde hattı olanlarda hatları ücretsiz olarak askercell'e taşıyabilirler. Hattınızı ücretsiz olarak askercell'e taşıyabilirsiniz ancak üzerinize kayıtlı herhangi bir hat yoksa ortalama TL ücret vererek yeni hat alabilirsiniz.

Turkcell 50 tl kaç kontör?

Süper Tarife'de 50TL yükleyerek her yöne 10 dakikası 65 kuruşa konuşabilir, üstelik Turkcell'lilerle 1 hafta boyunca konuşmak için 2 saat bedava kazanırsınız. Tarife ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.

Türkiyeden alınan telefon Kıbrıs'ta kullanılabilir mi?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs'a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye'den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC'de süresiz çalışabilir.

Kıbrıs telefon hattı Türkiyede kullanılır mi?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs'a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye'den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC'de süresiz çalışabilir.

Kıbrıs hattı ne zaman kapanır?

İkinci 90 gün içerisinde yine kontör yüklemesi veya paket yüklenmemesi durumunda ise hattın gelen araması da kapatılır. - Hat 3. döneme girdiği zaman 120 gün içerisinde yine hatta kontör yüklemesi veya paket yüklemesi yapılmaz ise hat sistemden silinir.