Bim'de yeşil çay satılıyor mu?

İçindekiler:

  1. Bim'de yeşil çay satılıyor mu?
  2. Ananaslı yeşil çay neye iyi gelir?
  3. Doğadan Ananaslı yeşil çay nasıl demlenir?
  4. Ananaslı çay neye iyi gelir?
  5. Doğadan Ananaslı Açaili yeşil çay kaç kalori?
  6. Açaili çayı nedir?

Bim'de yeşil çay satılıyor mu?

Çay tiryakisi müşterilerimiz için sabahlar, BİM'in birbirinden leziz ve farklı aromalı çaylarıyla başlıyor. Siz değerli müşterilerimize, hazır çaylar, yeşil çay, bitki çayları, buzlu çaylarla geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz.

Ananaslı yeşil çay neye iyi gelir?

Doğadan Açai Ananaslı Yeşil Çay 20 adet paket içeriği ile sindirim sorunu yaşayanlarda rahatlama sağlarken sindirim sırasında yağ emilimini engelliyor. Ürün aynı zamanda glikoz düzeyini düzenlemesi ve bu sayede karbonhidratları yağa çeviren insülinin salgılanmasını da azaltıcı bir çay olarak biliniyor.

Doğadan Ananaslı yeşil çay nasıl demlenir?

"4 poşet Doğadan Açai Ananaslı Yeşil Çay'ı 400 ml taze kaynatılmış su ile 3 dakika demleyin. Poşetleri çıkardıktan sonra 400 ml soğuk su ekleyin. İçine bal ekleyip karıştırarak çözünmesini sağlayın. Ardından dilimlere ayrılmış ananasları ekleyin. 8-10 küp buz ekleyip servis edebilirsiniz.

Ananaslı çay neye iyi gelir?

İltihabı azaltır. Modunuzu yükseltir. Bağışıklık sistemine olumlu etki eder. Kemik sağlığına olumlu faydaları vardır.

Doğadan Ananaslı Açaili yeşil çay kaç kalori?

Doğadan Yeşil Çay Açai Ananaslının 100 gramında 2 kcal kalori, ayrıca 1 Adet yani 1.7 gram Doğadan Yeşil Çay Açai Ananaslıda 0.03 kalori bulunmaktadır. Açai meyvesi ile yeşil çayın antioksidan özeliğini artırıyor.

Açaili çayı nedir?

Acai (Berry) Üzümü Çayı: Kurutulan ve öğütülen acai üzümleri çay olarak hazırlanıp özellikle kış aylarında tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı korumaktadır. 1 bardak çık suyun içerisine 3-4 tane acai üzümleri atılarak 5 dakika demlenmesi beklenir ve bu şekilde tüketilebilir.