Modern çikolata kimin?

İçindekiler:

  1. Modern çikolata kimin?
  2. Aldiva hangi ülkenin?
  3. Abdullah Tayyar kimdir?
  4. Bifa helal mı?
  5. Türkiye'de çikolata fabrikası var mı?
  6. Nestlé çikolata Fabrikası Nerede?
  7. Dünyanın en iyi çikolatası hangi ülke?

Modern çikolata kimin?

Modern Çikolata Hakkında Ülker'in, 1999-2014 yılları arasında Kazakistan, Ukrayna, İstanbul ve Karaman yatırımlarının bir iş ortağı olan, Tayyar Yatırım, 2014 yılında hisselerini sattı ve aynı sektörlerde çalışmalarına devam etmek için Modern Çikolata fabrikası kurdu.

Aldiva hangi ülkenin?

Güçlü Yanlarımız -Üstün teknoloji ile donanmış tesisler -Yüksek üretim kapasitesi -30 yılı aşkın deneyim -Esnek üretim kabiliyeti -Uluslararası operasyonel yetkinlik -İnnovatif bakış açısı Türkiye'nin en modern ve yeni yatırımıyla; Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan bisküvi, çikolata, kek ve gofret sektöründe ...

Abdullah Tayyar kimdir?

Karaman'ın sanayileşmesine ilk harcı koyan ve ülkemiz bisküvi sektörünün öncülerinden olan Abdullah TAYYAR tarhininde Konya'nın Hadim ilçesinde doğdu. Üst seviye mücadele ve başarı odaklı bir karaktere sahip olan Abdullah TAYYAR 1970 li yıllarda Karaman'a gelerek ticarete başladı.

Bifa helal mı?

Gıda sektörünün lider firmalarından Bifa Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş.; “Helal Gıda Sertifikası “ 'na sahip olarak; tüm ürünlerinin İslami yöntemler ile üretildiğini bir kez daha kanıtladı.

Türkiye'de çikolata fabrikası var mı?

Ardından 1927'de üretim Türkiye'ye taşınarak İstanbul Feriköy'de ülkenin ilk çikolata fabrikası açıldı. 500 kilo günlük üretim kapasitesiyle çikolata üretimi yapan fabrika, Türk halkının çikolatayla tanışmasını ve sevmesini sağladı. 1990 yılında ise Nestlé, fabrikasını Bursa Karacabey'deki modern tesislerine taşıdı ve ...

Nestlé çikolata Fabrikası Nerede?

Fabrikamız, Karacabey'de faaliyet gösteriyor. Bir asırdır ülkemizde faaliyet gösteren Nestlé, üretim macerasına 1923 yılında Feriköy'de günlük 500 kg üretim kapasitesi ile başladı. Artan üretim hacmi ve artan yatırımlar 1990 yılında Nestlé'nin çikolata fabrikasını Karacabey'e taşıma kararını beraberinde getirdi.

Dünyanın en iyi çikolatası hangi ülke?

1. Belçika. Çikolata denilince akla ilk gelen ülkelerden biridir Belçika.