Mahkemeyi kazanmak için ne okunur?

İçindekiler:

  1. Mahkemeyi kazanmak için ne okunur?
  2. Kazanmak için hangi dua okunur?
  3. Düşmana galip gelmek için ne okunur?
  4. Sınav için hangi ayetler okunur?
  5. Düşmanın helakı için hangi sure okunur?
  6. Savaşta hangi sure okunur?
  7. Sıkıntılardan kurtulmak için hangi sure?

Mahkemeyi kazanmak için ne okunur?

Devam eden ve haklı olduğu bir mahkemeyi/davayı kazanmak için Yusuf suresi 21. ayet 6666 kere okunur. Okunuşu: "Vallâhu gâlibun alâ emrihî ve lâkinne ekseren nâsi lâ ya'lemun." şeklindedir.

Kazanmak için hangi dua okunur?

Başarı Duası Okunuşu: “Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr.”

Düşmana galip gelmek için ne okunur?

Oku Güçlü Ol Düşmana Galip Gelmek İçin Bismillahirrahmanirrahim Allahumme entel müzillül cebbariyne eşşediydel batşil eliymi ahızil aziymil kahhirül müteali ala cemiyıl ezdadi velmünzehe anissahıbeti vel evladi şanike kahrül adai ve kamıl cebbariyne teşekkürü bimen teşaü ve ente hayrül makiriyne.

Sınav için hangi ayetler okunur?

Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.” On dokuz defa okunacak.

Düşmanın helakı için hangi sure okunur?

İntikam Ayetleri (Zalimi Helak Et) ŞUARA SURESİ 204. AYET E fe bi azâbinâ yesta'cilûn(yesta'cilûne).

Savaşta hangi sure okunur?

Cephedeki askerler için Fetih Suresi okunmalıdır... Eğer savaşa veya çatışmaya çıkan askerler 190 defa Er-Rahıym ismi şerifini yazıp üzerinde taşırsa Allah'ın izni ile düşman ona hiçbir zarar veremez. Nasr suresini okumak düşmana galip gelmeye vesiledir.

Sıkıntılardan kurtulmak için hangi sure?

*“Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm'i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir.”