EBA programı neden açılmıyor?

İçindekiler:

  1. EBA programı neden açılmıyor?
  2. EBA neden sürekli hata veriyor?
  3. EBA niye var?
  4. EBA sürekli atıyor ne yapmalıyım?
  5. EBA canlı derse bağlanamıyorum ne yapmalıyım?
  6. EBA canlı ders neden error verir?
  7. Öğrenci canlı dersten atılabilir mi?

EBA programı neden açılmıyor?

NEDEN 1: EBA Canlı Derse üst üste bağlanmaya çalışınca arka planda birkaç tane EBA Canlı Ders uygulaması açılınca bu hata veriyor. NEDEN 2 : Kurulum esnasında sorun yaşamış olabilirsiniz. NEDEN 3: Tarayıcıda programın çalışmasını engelleyen eklentiler olabilir.

EBA neden sürekli hata veriyor?

EBA canlı ders uygulamasında karşılaşılan bu hatanın bir çok farklı sebebi bulunuyor. 'Sdk init failed-14' hatasının en yaygın sebebi güncelleme işlemlerinin eksik yapılması geliyor. ... Bazı anti-virüs programları kurulumda EBA Canlı Ders programı dosyalarının eksik yüklenmesine sebep oluyor.

EBA niye var?

Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamaktır. EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikler sunmak için oluşturulup geliştirilmeye devam etmektedir.

EBA sürekli atıyor ne yapmalıyım?

1.Bilgisayarınıza EBA canlı ders uygulamasını indirmeden önce bilgisayarınızın güncel durumunu kontrol edip güvenlik duvarı durumuyla anti virüs programını kapatmanız gerekiyor. 2.Ardından www.eba.gov.tr sitesine giriş yaparak 'canlı dersler' sekmesinden uygulamayı indirip kurmalısınız.

EBA canlı derse bağlanamıyorum ne yapmalıyım?

ÇÖZÜM1: Ctrl+Alt+Delete tuş kombinasyonu ile çalışan programlardan tüm EBA Canlı Ders uygulamaları kapatılıp EBA'ya tekrar giriş yapıp canlı derse tekrar bağlanınca sorun düzelmiş olur. Ya da bunun yerine bilgisayarı kapatıp açıp tekrar canlı derse bağlanabilirsiniz.

EBA canlı ders neden error verir?

SEBEP: Bu hata canlı derse bağlanmak isteyen öğretmenin bilgilerinin canlı ders sistemine gitmemesinden kaynaklanıyor. EBEP: EBA Canlı Ders'e bağlanırken Kalan Süre Saniye geri sayma hatasının sebebi büyük ihtimalle bilgisayarınızda var olan virüs programı veya güvenlik duvarı.

Öğrenci canlı dersten atılabilir mi?

İflah olmaz, denilen türde de çok öğrenci vardır eğitim kurumlarımızda. ... Çocuğun eğitim hakkı ise her ne sebep altında olursa olsun engellenemez. Dolayısıyla öğrenciyi dersten atmak, hem iç hukukumuza hem de uluslararası sözleşmelere göre suçtur.