iPhone 12 ye sim kart nasıl takılır?

İçindekiler:

  1. iPhone 12 ye sim kart nasıl takılır?
  2. iPhone 12 ikinci sim kart nasıl takılır?
  3. Kilitli SIM ne demek iPhone?
  4. Telefon açıkken sim kart takılır mı?
  5. iPhone 12 çift SIM kartlı mı?
  6. Çift SIM kart nasıl kullanılır?
  7. Sim kilidi şifresi nedir?
  8. iPhone operatör kilidi nedir?
  9. Hat neden okumaz?
  10. Telefon PIN kodu nerede yazar?

iPhone 12 ye sim kart nasıl takılır?

SIM tepsisini açmak için tepsinin yanındaki deliğe bir ataş veya SIM çıkarma aracı sokun. iPhone'un içine doğru itin ancak zorlamayın. SIM tepsisini çıkarma konusunda zorluk yaşıyorsanız yardım almak için aygıtınızı operatörünüze veya bir Apple Store'a götürün.

iPhone 12 ikinci sim kart nasıl takılır?

Yeni SIM kartı tepsinin alt tarafına yerleştirin. Çentik nedeniyle kart, tepsiye yalnızca tek yönde takılabilir. Ardından diğer SIM kartı tepsinin üst tarafına yerleştirin. Her iki nano SIM kartı da yerleştirdikten sonra SIM tepsisini çıkardığınız yönde geri takıp yerine tam olarak oturduğundan emin olun.

Kilitli SIM ne demek iPhone?

Telefon aramalarında ve hücresel veri kullanımında tanımlama kodu istenmesi için SIM kartınızı PIN (kişisel kimlik numarası) ile kilitleyin. ... Böylece, aygıtınızı her yeniden başlattığınızda veya SIM kartınızı her çıkardığınızda SIM kartınız otomatik olarak kilitlenir ve durum çubuğunda "Kilitli SIM" ifadesi görünür.

Telefon açıkken sim kart takılır mı?

Nano SIM kartı takmadan veya çıkarmadan önce daima akıllı telefonunuzu kapatın. Akıllı telefonunuz açıkken bir Nano SIM kartı takma veya çıkarma, Nano-SIM kartınıza veya akıllı telefonunuza kalıcı olarak zarar verebilir.

iPhone 12 çift SIM kartlı mı?

Hali hazırda çift SIM desteği ile ilk piyasaya çıkacak olan iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinde çift SIM 5G kullanamayacak.

Çift SIM kart nasıl kullanılır?

Çift SIM kart kullanımını etkinleştirmek için
  1. Her iki SIM kartının da takılı olduğundan emin olun.
  2. Ana ekran konumundan, Uygulamalar ekran simgesine dokunun.
  3. Ayarlar > Dual SIM / Dual SIM ayarları öğelerini bulup dokunun.
  4. SIM1 ve SIM2 yanındaki kaydırma kızağını sağa doğru çekin.

Sim kilidi şifresi nedir?

PIN 1 kodu, sim karta verilen 4 haneli şifredir. Cihazınızı her açtığınızda hattınızı kullanabilmeniz için PIN 1 kodunuzu girmeniz gerekir. Telefonunuzun bilginiz dışında başkaları tarafından kullanılmasına engel olur.

iPhone operatör kilidi nedir?

iPhone'unuzun kilidinin açılması farklı operatörlerle kullanılabilmesini sağlar. iPhone'unuz sadece mevcut operatörünüzle kullanılabilecek şekilde kilitlenmiş olabilir. iPhone'unuzun kilidinin açılması farklı operatörlerle kullanılabilmesini sağlar.

Hat neden okumaz?

Sim kartınız eskimiş olabilir. Süreki takıp çıkarma durumunda yıpranmış olabilir. Nano sim kart desteklemeyen cihazınız varsa kartı kendi çabalarınızla takmışsanız temassızlık kaynaklı problemler yaşıyor olabilirsiniz. Bazı durumlarda yazılımsal sorunlar görülebilir ancak bu durum çok önemli değildir.

Telefon PIN kodu nerede yazar?

Pin kodu; cep telefonu operatöründen aldığınız telefon numaranız için size verilen Simkart'ın üzerinde yer alan ve telefonu açmak için kullanacağınız, dört haneli bir koddur. Kullanıcının güvenliğini arttırmak için kullanılan pin kodu, bir akıllı telefona taktığınız her SİM kartında bulunmaktadır.