TED sitesi nedir?

İçindekiler:

  1. TED sitesi nedir?
  2. TED konuşması ne demek?
  3. TEDx uygulaması nedir?
  4. TED ne demek açılımı?
  5. TED ne demek ingilizce?
  6. TED ne demek türkçesi?
  7. TEDxIzmir nedir?

TED sitesi nedir?

TED; TED konuşmalarına ve podcast'lerine ulaşabileceğiniz, 451 konuyu pek çok dilde altyazı seçeneğiyle kullanıcılara ulaştıran bir uygulamadır. TED konuşmalarının meraklısı olanların keyifle kullanacağı mobil uygulamalardan biri.

TED konuşması ne demek?

TED (İngilizce: Technology, Entertainment, Design, Türkçe: Teknoloji, Eğlence, Dizayn), her iki yılda bir Kaliforniya, Monterey'de düzenlenen bir konferanstır. Bu konferansın varoluş amacı, farklı alanlardaki ileri derecede bilgi sahibi kişilerin bilgi alışverişine zemin oluşturmaktır.

TEDx uygulaması nedir?

TEDx, yine “paylaşmaya değer fikirler” kapsamında gerçekleştirilen yerel programlar. Buradaki minik “x” harfi “bağımsız organize” edilen TED etkinlikleri anlamına geliyor. Kişiler ve organizasyonlar, kendi yerel etkinliklerini yapabilsinler diye geliştirilmiş.

TED ne demek açılımı?

TED, dünyanın önde gelen düşünürlerinin, kendilerini en fazla heyecanlandıran fikirleri paylaşmak üzere katıldığı yıllık bir konferanstır. “TED” adını, geIeceğimizi şekillendiren üç ana konunun – Teknoloji, Eğlence ve Tasarım'ın (Technology, Entertainment, Design) ilk harflerinden alır.

TED ne demek ingilizce?

ted talk (ted: technology entertainment design) i.

TED ne demek türkçesi?

ted talk (ted: technology entertainment design) i.

TEDxIzmir nedir?

TEDxIzmir, Türkiye'nin ve İzmir'in en kapsamlı fikir paylaşma ve keşfetme platformlarından biridir. Bu bağımsız TEDxIzmir etkinliği, “Paylaşmaya Değer Fikirler” sloganıyla yola çıkan TED lisansı altında düzenlenmektedir.