TEKNOFEST Nasıl Başvuru Yapılır?

İçindekiler:

  1. TEKNOFEST Nasıl Başvuru Yapılır?
  2. TEKNOFEST 2021 başvuru ne zaman?
  3. TEKNOFEST giriş ücretli mi?
  4. TEKNOFEST ne zaman başlayacak?
  5. TEKNOFEST maddi destek başvurusu nasıl yapılır?
  6. Teknofest 2021 Bursa ne zaman?
  7. Teknofest sahibi kim?

TEKNOFEST Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvurular, TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknoloji Yarışmaları resmi sitesi (www.teknofest.org) üzerinden alınacaktır. Başvuru için 28.02.2020 tarihine kadar başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

TEKNOFEST 2021 başvuru ne zaman?

21-26 Eylül tarihleri arasında yeniden İstanbul'da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in bir parçası olmak istiyorsanız başvurunuzu aşağıdaki linkten gerçekleştirebilirsiniz. TEKNOFEST 2021 İstanbul'da yer almak, yarışma hakkı elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 15 MART!

TEKNOFEST giriş ücretli mi?

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kapsamında düzenlenen gösteriler, aktiviteler ve seminerlere katılım ve Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi'ni ziyaret ücretsiz olup herkese açıktır.

TEKNOFEST ne zaman başlayacak?

İstanbul 2021 21 - 26 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da yapılacaktır.

TEKNOFEST maddi destek başvurusu nasıl yapılır?

3.1.1. Başvurular, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknoloji Yarışmaları resmi sitesi (www.teknofest.org) üzerinden alınacaktır.

Teknofest 2021 Bursa ne zaman?

Takımların uçuş görevlerini tamamlamasının ardından değerlendirmeler sonucu belirlenen puanlara göre başarılı olan ve dereceye giren takımlar ödüllerini 21-26 Eylül 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanında düzenlenecek TEKNOFEST'te alacaklar.

Teknofest sahibi kim?

Selçuk Bayraktar (d. , Sarıyer, İstanbul), Türk mühendistir. Türkiye'nin ilk yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma teknik müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanıdır.