Karahan Çantay Sibel Canin hangi klibinde oynadi?

İçindekiler:

  1. Karahan Çantay Sibel Canin hangi klibinde oynadi?
  2. Karahan Çantay ne yaptı?
  3. Karahan Cantay neden sürüldü?
  4. Karahan Çantay nasil öldu?
  5. Karahan Cantay öldü mü?
  6. Karahan Çantay cenazesi geldi mi?

Karahan Çantay Sibel Canin hangi klibinde oynadi?

ODTÜ Matematik bölümünde okurken 1995 yılında Mr.Turkey birincisi olmuştur. Aynı gün tacı Sibel Can tarafından takılmıştır ve aynı yıl kendisinin "Dedikodu" adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

Karahan Çantay ne yaptı?

Manken ve oyuncu Karahan Çantay, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Çantay'ın cenazesinin 2 gündür Tayland'daki hastaneden alınmadığı iddia edildi. Mr.Turkey 95 yarışmasına katılarak Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay yaşamını yitirdi. ... Çantay 90'lı yılların en ünlü erkek modeliydi.

Karahan Cantay neden sürüldü?

1995'te Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, Tayland'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. 90'ların en popüler mankenlerinden olan Çantay'ın hayatı film gibi… ... Çantay'ın o dönemde Sibel Can'ın Hakan Ural'la olan evliliğinin bitmesine neden olduğu da öne sürüldü.

Karahan Çantay nasil öldu?

47 yaşında (1973–2021) Karahan Çantay/Öldüğü zamanki yaşı

Karahan Cantay öldü mü?

Karahan Çantay/Ölüm tarihi

Karahan Çantay cenazesi geldi mi?

Eski manken ve oyuncu Karahan Çanta Karahan Çantay (47), matematik öğretmeni olarak görev yaptığı Bangkok'ta 7 Mart Pazar günü motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. ... Çantay'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından kardeşi Erinç Çantay tarafından teslim alınarak Ankara'ya getirildi.