BİM internet alışverişi var mı?

İçindekiler:

  1. BİM internet alışverişi var mı?
  2. BİM neden siyah?
  3. BİM kimin ve sahibi kim?
  4. BİM internet üzerinden alışveriş nasıl yapılır?
  5. BİM bilanço ne zaman?
  6. Bim'in sahibi kim nereli?

BİM internet alışverişi var mı?

BİM ONLİNE ALIŞVERİŞ VAR MI? BİM marketlerin diğer marketler gibi online alışveriş sitesi bulunmuyor.

BİM neden siyah?

BİM şubeleri mavi renkten siyah renk konseptine döndü. Bu durum sadece yeni açılan şubeler ve tadilat olacak olan şubeler için geçerli olacak. BİM sonrasında A101 şubeleri de siyah renklerde görülmeye başlandı. Yine bu şubelerde konsept değişikliği sebebiyle siyah renk olarak açılmaya başlanmıştır.

BİM kimin ve sahibi kim?

Türk iş insanı olan Mustafa Latif Topbaş, 1995 yılında perakende mağazası olan BİM'in CEO'su ve kurucu ortağıdır. Genellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile karıştırılan Mustafa Latif Topbaş'ın Kadir Topbaş ile hiçbir akrabalık ilişkisi yoktur.

BİM internet üzerinden alışveriş nasıl yapılır?

Bim marketinin online alışveriş sitesi yoktur. Hafta içi ve hafta sonu yasaklarında 10.00 ile 17.00 arasında çalışan Bim şubelerinden alışveriş yapabilirsiniz.

BİM bilanço ne zaman?

Şirketin Bilanço tarihi açıklaması: “Şirketimizin 01.01.2021 – 30.06.2021 hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının 12 Ağustos 2021 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.”

Bim'in sahibi kim nereli?

Mustafa Latif Topbaş 1944 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ahmet Afif Topbaş'ın kardeşidir. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Mustafa Latif Topbaş'ın kızı Fatma Topbaş, Sabri Ülker'in torunu Ali Ülker ile evlidir.