Vodafone Kıbrıs'ta geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Vodafone Kıbrıs'ta geçerli mi?
  2. KKTC Telsim Hat ne kadar?
  3. My Vodafone ne işe yarar?
  4. KKTC Telsim kime ait?
  5. Kıbrıs aramak ne kadar?
  6. Kıbrıs'ta Türkiye hattı çeker mi?
  7. Kıbrısta hangi telefon hatları var?
  8. Vodafone faturasız hat fiyatları ne kadar?
  9. Vodafone hediye çarkı nasıl kullanılır?
  10. Telsim in sahibi kim?
  11. Hakan Gülümser kimdir?
  12. KKTC aramak ücretli mi?
  13. Alo Dünya 1 saat hangi ülkeleri arar?
  14. Kıbrıs'ta telefonlar kapanıyor mu?
  15. Türkiye kayıtlı telefon Kıbrıs'ta kullanılabilir mi?
  16. Kuzey Kıbrıs'ta hangi hat kullanılır?
  17. Vodafone hazır kart fiyatı ne kadar?

Vodafone Kıbrıs'ta geçerli mi?

Dünya Alem Tarifesi, tüm ülkelerde geçerli (KKTC hariç) standart yurt dışında kullanım tarifesidir. KKTC Tarifesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde geçerli standart kullanım tarifesidir. Aşamalı Yurt Dışı koruma paketi , İlk 20 MB 35,7 ₺ , sonraki her 50 MB 81,59 ₺ olarak devam eder.

KKTC Telsim Hat ne kadar?

Hat Açma Kapatma Ücreti 22.10.2020 tarihi itibari ile 30,0 TL olarak ücretlendirilecektir. Fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 25 TL'dir. Hattınız kapanmadığı sürece herhangi bir hat açma ücreti yansıtılmamaktadır.

My Vodafone ne işe yarar?

My Vodafone ile tüm işlemlerinizi tek tıkla yapabilirsiniz! Tarife veya paketinizdeki kalan kullanımlarınızı, güncel kontör miktarı veya faturanıza ait detayları takip edebilirsiniz. Fatura ödeme, kontör yükleme veya kontör transfer işlemlerinizi yapabilirsiniz.

KKTC Telsim kime ait?

KKTC Telsim Vodafone Grubu bünyesinde dünyada faaliyet gösteren 21 grup şirketinden biridir. 4 Temmuz 2008'de KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Telekomünikasyon Dairesi ile 2G ve 3G lisans sözleşmesi imzalamıştır. KKTC Telsim'in 2016 son çeyreğinde yaklaşık 312,760 abonesi bulunmaktadır.

Kıbrıs aramak ne kadar?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları
Sabit Hat (TL/dk.)Mobil Hat (TL/dk.)
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika*1,582,55
Orta Doğu2,802,80
Diğer3,473,47
K.K.T.C.2,042,04
1 satır daha

Kıbrıs'ta Türkiye hattı çeker mi?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs'a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye'den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC'de süresiz çalışabilir.

Kıbrısta hangi telefon hatları var?

Kuzey Kıbrıs'ta cep telefonunuzu kullanabilmeniz için, telefonunuzu roaming'e (uluslararası dolaşıma) açtırmanız gerekiyor. KKTC'de Turkcell şirketinin Kuzey Kıbrıs ayağı olan KKtcell ve Telsim (Vodafone) hatlarınızı kullanabilirsiniz. Telsim ve Turkcell uluslararası dolaşıma açıldıktan sonra kullanılabilir.

Vodafone faturasız hat fiyatları ne kadar?

Vodafone faturasız hat fiyatları vodafone mağazalarında 80 TL ücret ile satılmasına karşın taban fiyat belirlenmediği için 1 TL'ye kadar çıkan fiyatlarla satılmaktadır.

Vodafone hediye çarkı nasıl kullanılır?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Telsim in sahibi kim?

Sahibi Uzan Grubu'nun borçlarından dolayı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından tarihinde el konulan Telsim, 13 Aralık 2005'te satışa çıkarıldı. İhaleye 7 firma başvururken, 4,55 milyar dolar ile en yüksek teklifi İngiliz telekomünikasyon şirketi Vodafone verdi.

Hakan Gülümser kimdir?

HAKAN GÜLÜMSER HAKKINDA Gülümser, Tuborg, Türk Henkel ve Danone Gibi Hızlı Tüketim Sektörü'nde farklı bölge ve rollerde yöneticilik yapmıştır. 2009 yılında Vodafone'a katılan Gülümser, en son Ege ve Akdeniz Bölgeler Müdürlüğü görevini yapmıştır.

KKTC aramak ücretli mi?

tarihi itibariyle geçerli olan fiyatlar tabloda sunulmuştur. Sesli ve görüntülü aramalar aynı şekilde ücretlendirilir. ... itibariyla Kibris aramalari hem faturali hem faturasizda dk basina 1,95 TL olarak, kisa mesaj adedi ise 1,22 TL olarak güncellenecektir.

Alo Dünya 1 saat hangi ülkeleri arar?

Polinezyası, Gabon, Gambiya, Gine, Gine Bissau, Grönland, Guadeloupe, Honduras, Jamaika, Karadağ, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, K.K.T.C.

Kıbrıs'ta telefonlar kapanıyor mu?

Cihazınızı kayıt ettirmeden süre kısıtlamasız kullanabilirsiniz. Ancak KKTC'de mobil haberleşme lisanslı bir mobil operatörün hattını kullanmaya başlamışsanız, o hattı kullanacağınız yurt dışından getirilen cihazın kaydının yapılması gerekmektedir. Yoksa 90 günün sonunda cihazınız kullanıma kapatılır.

Türkiye kayıtlı telefon Kıbrıs'ta kullanılabilir mi?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs'a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye'den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC'de süresiz çalışabilir.

Kuzey Kıbrıs'ta hangi hat kullanılır?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yerel olarak temsilciliği bulunan iki GSM operatörü vardır. KKTCELL (Kuzey Kıbrıs Turkcell) ve Telsim (Vodafone) şirketleri.

Vodafone hazır kart fiyatı ne kadar?

Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.