Karadedeler Olayı doğru mu?

İçindekiler:

  1. Karadedeler Olayı doğru mu?
  2. Karadedeler Olayı ne zaman oldu?
  3. Karadedeler Olayı nerede oldu?
  4. Kıbledere köyü olayı nedir?
  5. Kıbledere köyü tam olarak nerede?
  6. Davutlu Köyü hangi ilde?
  7. Kıbledere köyü nereye bağlı?
  8. Kıbledere köyü nereye ait?
  9. Lanetli köy nerede?
  10. Kible dere koyu nerede?
  11. Dabbe Bir cin çarpması nerede çekildi?

Karadedeler Olayı doğru mu?

Karadedeler Olayı, 'de vizyona giren Türk gerilim, gizem ve korku filmi. ... Dolayısıyla bu yapımın bir kurgu değil, belgesel film olduğunu savunmaktadırlar.

Karadedeler Olayı ne zaman oldu?

16 Eylül'de gösterime giren Karadedeler Olayi filminin tartismalari, Kirklareli'yi de etkiledi. Filmle baglantili internet sitelerinde ve sosyal medyada, gerçek oldugu öne sürülen görüntülerin 1989 yilinda Lüleburgaz Ilçemizin Davutlu Köyü'nde gerçeklestigi yorumlaninca ipin ucu kaçti.

Karadedeler Olayı nerede oldu?

Lüleburgaz'da bulunan Davutlu Köyü 'Karadedeler Olayı'nın yaşandığı iddia edilen yer. Bu köyde yaşanıldığı iddia edilen paranormal olaylar bir filme bile konu oldu. 1989 yılında köylüler köyde 'cini varlıklar' gördüklerini polise söyledi.

Kıbledere köyü olayı nedir?

1986 yılında Muğla'da Bilal Duran ve Remzi Karaduman Sare adında bir cinnia dan yardım alarak defineyi bulurlar ve defineyi bulduktan sonra Bilal Sare adlı cini gömmeye karar verir. Sare gömüldükten sonra Sarenin mensup olduğu cin kabilesi Bilalin ilerde doğcak olan kızı Kübrayı lanetler.

Kıbledere köyü tam olarak nerede?

Konu hakkında filmler çekilmiş yazılar yazılmış bir köy. Peki Kıbledere olayı nedir? Kimse tam olarak nerde olduğunu bilmiyor ve herkez bişeyler söylüyor lakin olay çok basit hikayenin geçtiği köy tam olarak muğla yatağan yol üzerinde bulunan Stratonikea antik kenti yanındadır.

Davutlu Köyü hangi ilde?

Davutlu, Lüleburgaz
Davutlu
İlKırklareli
İlçeLüleburgaz
Coğrafi bölgeMarmara Bölgesi
Rakım79 m (259 ft)
11 satır daha

Kıbledere köyü nereye bağlı?

Peki Kıbledere olayı nedir? Kimse tam olarak nerde olduğunu bilmiyor ve herkez bişeyler söylüyor lakin olay çok basit hikayenin geçtiği köy tam olarak muğla yatağan yol üzerinde bulunan Stratonikea antik kenti yanındadır.

Kıbledere köyü nereye ait?

Benim araştırmama görede bu köy Muğla Merkeze bağlı Taşlıca köyüdür. Hasan Karacadağ Dabbe 4'ün çekimlerinide bu köyden oldukça uzakta çekmiştir zaten tehlikesini öğrendiği için.

Lanetli köy nerede?

Davutlu Köyü (Karadedeler Olayı): Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Davutlu köyünde yaşandığı iddia edilen Karadedeler olayını duymuş olmanız kuvvetle muhtemel. Söylentiye göre, 1989 yılının bir gününde köylüler hava karardıktan sonra cinî varlıklar görmeye başlarlar.

Kible dere koyu nerede?

Peki Kıbledere olayı nedir? Kimse tam olarak nerde olduğunu bilmiyor ve herkez bişeyler söylüyor lakin olay çok basit hikayenin geçtiği köy tam olarak muğla yatağan yol üzerinde bulunan Stratonikea antik kenti yanındadır.

Dabbe Bir cin çarpması nerede çekildi?

Korku ve gerilim filmi Dabbe serisinin son filminin bazı sahneleri, Muğla'nın Yatağan ilçesinde çekildi. Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Mahallesi'nde bulunan Osman Hamdi Bey Konağı'nda, Dabbe 6 sinema filminin çekimleri gerçekleştirildi.