Elon Musk açıklama yaptı mı?

İçindekiler:

  1. Elon Musk açıklama yaptı mı?
  2. Elon Musk ne paylaştı?
  3. Elon Musk hangi kripto para alıyor?
  4. Elon Musk ne tweet attı?

Elon Musk açıklama yaptı mı?

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarına katıldığı bir panelde de devam etti. Bitcoin ve kripto para hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken açıklamalar yapan Musk, kripto paranın geleceği ile ilgili konuştu. ... Bitcoin'in başarılı olmasını isterim” ifadesini kullandı.

Elon Musk ne paylaştı?

Musk, ayrılan bir çifti gösteren mizahi bir görseli, #Bitcoin etiketi ve kırık kalp emojisi ile paylaştı. CNBC'nin haberine göre Elon Musk'ın paylaşımı sonrası Bitcoin'in değeri dolara geriledi.

Elon Musk hangi kripto para alıyor?

SpaceX, Tesla ve başka şirketlerindeki hisse senetlerinin ötesinde Musk'ın önemli bir değere sahip olduğunu iddia ettiği tek şey Bitcoin, Ethereum (ether) ve Dogecoin. *İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

Elon Musk ne tweet attı?

Musk, perşembe günü "Doge'u serbest bırakın!" diyerek dogecoin'i desteklemek için tweet attı. Doge'un fiyatı biraz artsa da piyasalara beklenildiği kadar etki etmedi. Robinhood'un verilerine göre bu tweet'in ardından bazı yatırımcılar dogecoin'e yöneldi.