PS Plus 2021 ne kadar?

İçindekiler:

  1. PS Plus 2021 ne kadar?
  2. PlayStation Plus kaç lira?
  3. PS Plus 1 aylık ne kadar?
  4. PS Plus ücretsiz oyunları kalıcı mı?
  5. PS Plus aylık Oyunlar kalıcı mı?
  6. PS üyelik nedir?
  7. PS Plus gerekli mi?
  8. PlayStation Plus 3 aylık üyelik kodu nasıl girilir?
  9. PS 3 ay ne demek?
  10. 3 aylık PS Plus üyeliği nedir?

PS Plus 2021 ne kadar?

PlayStation Plus: Eylül 2021 Tüm PlayStation Plus üyelerinin hemen indirebileceği, 848,00 TL* değerini aşan üç oyunun keyfini çıkarın.

PlayStation Plus kaç lira?

PS Plus için üç ödeme seçeneği mevcuttur: 40 TL'lik aylık ödeme, 100 TL'lik üç aylık ödeme ve 240 TL'lik yıllık ödeme.

PS Plus 1 aylık ne kadar?

Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler PlayStation Plus, her ay otomatik olarak alınan 40 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir.

PS Plus ücretsiz oyunları kalıcı mı?

PlayStation Plus üyeliğiniz sona erdiğinde, üyeliğiniz kapsamında ücret ödemeden indirdiğiniz (PS Plus Aylık Oyunlar gibi) içerikler artık mevcut olmayacaktır.

PS Plus aylık Oyunlar kalıcı mı?

PlayStation Plus üyeliğiniz sona erdiğinde, üyeliğiniz kapsamında ücret ödemeden indirdiğiniz (PS Plus Aylık Oyunlar gibi) içerikler artık mevcut olmayacaktır. ... PlayStation Plus üyeliğiniz sona erer ve daha sonra geri dönerseniz PlayStation Plus aracılığıyla daha önce indirdiğiniz içeriğe yeniden erişebilirsiniz.

PS üyelik nedir?

PlayStation Plus, mevcut ücretsiz PlayStation Network hesabınızı geliştiren ve PS4'ünüzden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan bir abonelik hizmetidir. PlayStation Plus, PlayStation Store'a erişimi olan tüm ülkelerde satın alınabilir.

PS Plus gerekli mi?

PS4 çevrimiçi çok oyunculu oyunlar için PlayStation Plus gerekir. ... Ayrıca, ana PS4 sisteminizde oyun oynamak için PSN'e giriş yapan diğer kullanıcılar bu oyunlarda çevrimiçi çok oyunculu modları oynayabilir.

PlayStation Plus 3 aylık üyelik kodu nasıl girilir?

Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar öğesine gidin. Hesap > Ödeme ve Abonelikler > Kodları Gir öğesini seçin....
  1. PlayStation Store'a gidin ve ekranın üst kısmındaki Avatarınıza tıklayın.
  2. Açılır menüden Kodları Gir öğesini seçin.
  3. Kodu dikkatlice girin ve Kodları Gir öğesini seçin.
  4. Kredi veya içerik hesabınıza aktarılır.

PS 3 ay ne demek?

Playstation Plus'ı ilk 14 gün denemek ücretsizdir ve her Playstation kullanıcısını bir defaya mahsus 14 günlük Playstation Plus deneme hakkı bulunmaktadır. Bunun dışında Playstation Plus'ın 1 aylık üyelik ücreti 14 TL, 3 aylık üyelik ücreti 29.00 TL ve 1 yıllık üyelik ücreti ise 99.00 TL'dir.

3 aylık PS Plus üyeliği nedir?

PlayStation Plus: 3 Aylık Üyelik PlayStation Plus, üç ayda bir otomatik olarak alınan 100 TL tutarında yinelenen ücretin bulunduğu devam eden bir aboneliktir. Ayrıntılı bilgi için bu bölümü genişletin. Cüzdanınızda yeterli miktarda para yoksa abonelik ücreti otomatik olarak varsayılan ödeme yönteminizden alınır.