Hacettepe randevumu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Hacettepe randevumu nasıl öğrenebilirim?
  2. Hacettepe hasta bakıyor mu?
  3. Tıp Fakültesi Hastaneleri ücretli mi?
  4. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi özel mi?
  5. Ege Üniversitesi Hastanesi ücretli mı?

Hacettepe randevumu nasıl öğrenebilirim?

Mesai dışı öğretim üyesi muayene/hizmet randevusu için hafta içi mesai saatleri içinde 4 numaralı telefonu veya aşağıda belirtilen bölüm sekreterliklerini aramanız gerekmektedir.

Hacettepe hasta bakıyor mu?

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Erişkin Hastanesi'nin D katında, Acil Tıp Anabilim Dalı Büyük Acil Servisi yer almaktadır. Büyük Acil Servisimizde ilk yardım ve acil tedavi hizmetleri verilmektedir. ... Hastaneye yatması gereken hastalar hastalıklarıyla ilgili bölümlerin konsültan doktorlarına danışılır.

Tıp Fakültesi Hastaneleri ücretli mi?

DEVLET hastaneleri ve devlete ait üniversite hastanelerinde yatak ücreti hariç hiçbir şekilde ilave ücret alınmıyor. Tek bir istisna hariç. Şayet üniversitelerde mesai saatleri dışında bir profesöre veya doçente muayene olmak isterseniz “öğretim üyesi farkı” adı altında ilave ücret ödersiniz.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi özel mi?

Hacettepe Üniversitesi (HÜ), 8 Temmuz 1967 tarihinde, 892 sayılı kanun ile Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir.

Ege Üniversitesi Hastanesi ücretli mı?

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bir Devlet Üniversite Hastanesidir. Özel Hastane değildir. Tüm ameliyatlar ücretsiz olarak başarı ile yapılmaktadır. ... Tüm ameliyat hizmetleri farklı kademe ve tecrübedeki cerrahlardan oluşan bir hekim grubu tarafından verilmektedir.