Acun Ilıcalı serveti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Acun Ilıcalı serveti ne kadar?
  2. Acun'un neleri var?
  3. Exxen kaç üyesi var?
  4. Esat Yontuç ne iş yapıyor?
  5. Esat Acunun Neyi?
  6. Survivor Esad'ın eşi kim?
  7. Esat yontunç eşi kimdir?

Acun Ilıcalı serveti ne kadar?

Son olarak Global XRS 2012 model bir uçak alarak dikkatli üzerine çeken Acun Ilıcalı, paraya para demiyor. 15 milyon TL değerinde uçak alan Acun Ilıcalı'nın mal varlığının 150 milyon TL'nin üzerinde olduğu, aylık ortalama 5 milyon lira kazandığı konuşuluyor.

Acun'un neleri var?

Televizyon kanalları TV8 ve TV8,5'un, dijital platform Exxen'in sahibi, ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Brezilya, Kolombiya ve Yunanistan dâhil dünyadaki pek çok ülkede prodüksiyon şirketleri bulunan, dünyanın önde gelen televizyon kanallarına prodüksiyonlar yapan ve çalıştığı kanallara yayın stratejileri geliştiren ...

Exxen kaç üyesi var?

Exxen
KayıtGerekli
SahipAcun Ilıcalı
Başlama tarihi
Geçerli durumAktif
Üye sayısı1 milyon ()
5 satır daha

Esat Yontuç ne iş yapıyor?

Televizyon Yapımcısı Esat Yontunç/Meslekleri

Esat Acunun Neyi?

Esat Yontunç, Acun Medya Genel Koordinatörü'dür. Orta ve lise öğretimini Moda Koleji'nde tamamlayan Esat Yontunç, İstanbul Üniversitesi Antropoloji bölümünden mezundur. 2002 yılında Acun Ilıcalı ile birlikte “Acun Firarda” programını hazırlamıştır. Program 2006 yılında sona ermiştir.

Survivor Esad'ın eşi kim?

Esat Yontuç ve eşi Hande Yontuç zaman zaman Survivor programıyla gündeme geliyor. 2017 yılında nikah masasına oturan Esat -Hande Yontuç çiftinin Acun Ilıcalı'ya yakınlığı biliniyor.

Esat yontunç eşi kimdir?

Hande Gülşene. 2017 Sine İçlie. 2008–2010 Esat Yontunç/Eşi