OPET Otobilim nereden alınır?

İçindekiler:

  1. OPET Otobilim nereden alınır?
  2. Taşıt tanıma sistemi nedir OPET?
  3. OPET Otobil anahtarlık nasıl alınır?
  4. OPET Kart Sunpette geçerli mi?
  5. OPET Sunpet aynı mı?
  6. OPET yakıt Kart nasıl alınır?
  7. Otofilo ne demek?
  8. Meteorcard nedir?
  9. OPET indirim kartı nasil alınır?
  10. OPET Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?
  11. OPET Kart Puanlar ne zaman silinecek?
  12. Sunpet hangi gazı kullanıyor?
  13. Sunpet kime ait?
  14. Opet Sunpet aynı mı?
  15. Opet hangi banka ile çalışıyor?
  16. Opet Oto Filo nedir?
  17. Km takipsiz ne demek?
  18. BP indirim kartı nasıl kullanılır?
  19. Opet Kart Puanlar ne zaman silinecek?

OPET Otobilim nereden alınır?

www.opet.com.tr web sitesinde yer alan "Online İşlemler" kısmından Otobilim hesabınıza erişim yaparak anahtarlığınızı "Aktif" konuma getirip, kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, 444 67 38 No'lu Opet Müşteri Hizmetleri hattımızdan da aktivasyon için destek talep edebilirsiniz.

Taşıt tanıma sistemi nedir OPET?

Şirket taşıtlarının Opet istasyonlarından otomatik olarak, nakit veya kredi kartı ile ödeme yapmadan yakıt almalarını sağlayan ve dolum bilgilerini taşıtın kilometresi dahil el değmeden elektronik ortamlarda müşteriye ulaştıran bir sistemdir.

OPET Otobil anahtarlık nasıl alınır?

Param Kart'ınıza yüklediğiniz tutarı Opet Otobil anahtarlığınız ile akaryakıt harcamalarınızda kullanabilir, Param Kart'ınıza özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Otobil anahtarlık başvurusunu 20 TL karşılığında, Param İnternet Şube Avantajlar menüsünün altında yer alan Opet sayfasından yapabilirsiniz.

OPET Kart Sunpette geçerli mi?

2006 yılında uygulanmaya başlamıştır.Yakıt Kart ile anlaşmalı kurumlar, OPET ve Sunpet istasyonlarından yakıt alışverişi yapıyor, tedarikçilerinin yakıt tüketimlerini kontrol altına alıp, özel finansal şartlardan yararlanma imkanına kavuşuyor.

OPET Sunpet aynı mı?

Sunpet, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu'ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu'nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır.

OPET yakıt Kart nasıl alınır?

Kartınızda biriken Yakıt Puanları OPET istasyonlarında harcamak için kart aktivasyon işlemini tamamlamanız gerekmektedir. OPET Kart aktivasyon işleminizi SMS, Online İşlem Merkezi veya Opet Mobil Uygulaması ile yapabilirsiniz.

Otofilo ne demek?

Otofilo, Otobil sahibi araçlar için filo yönetimi sistemi olarak tarif edilebilen, kurumsal veya bireysel farklı birçok sektördeki firmalara, sahip oldukları araçlar için; araçlarına dair konum, çalışma durumu, hızı, yakıt tüketimi, kullanıcı sürüş tarzı ve performansı, tüm bu aksiyonların maliyet-kazanç yönetimi ...

Meteorcard nedir?

Meteor Kart, Meteor Petrol tarafından geliştirilen ve müşterilerine alternatif ödeme seçeneği sunan Meteor Petrol ürünüdür. Şu anda yalnızca Opet Otobil sisteminde kullanılmaktadır. Otobil üyesi araçlar, kredi kartı ile ödeme yapmak istemediği durumlarda Meteor Kart ile ödeme yapabilmektedir.

OPET indirim kartı nasil alınır?

Nasıl OPET Kart Sahibi Olabilirim? OPET Kart'ınız yoksa size en yakın OPET istasyonundan kartınızı ücretsiz olarak alabilirsiniz. OPET Kart'ınızı alırken OPET Kart'ınız ile birlikte zarfta bulunan OPET Kart müşteri bilgi formunu doldurup; imzalayarak OPET istasyonlarındaki kutulara atabilirsiniz.

OPET Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Opet Worldcard'a hemen başvurmak için OPET yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 4421'e gönderebilirsiniz. Ayrıca yapikredi.com.tr'yi ziyaret ederek, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi'ne girerek veya size en yakın Yapı Kredi Şubesi'ne başvurarak Opet Worldcard başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

OPET Kart Puanlar ne zaman silinecek?

2021 yılında kazanılan yakıt puanların son harcanma tarihi 'dir. Harcanmayan yakıt puanlar için puan sıfırlama işlemi yapılacak olup; puanlar 'de geçerliliğini kaybedecektir.

Sunpet hangi gazı kullanıyor?

AdBlue ürünü, dizel motorlu araçların oluşturduğu egzoz salınımı azaltmak için kullanılan % 32,5 üre ve %67,5 saflaştırılmış sudan oluşan su bazlı üre çözeltisidir.

Sunpet kime ait?

Opet'in artık devler kulvarında yer aldığını belirten Fikret Öztürk, Anadolu'da özellikle köy ve kasabalarda standardı daha düşük akaryakıt istasyonları için de ''Sunpet'' adıyla yeni bir dağıtım şirketi kurduklarını söyledi.

Opet Sunpet aynı mı?

Sunpet, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu'ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu'nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır.

Opet hangi banka ile çalışıyor?

Mobil Ödeme Sistemi sadece Opet istasyonlarından yapılacak olan akaryakıt alışverişlerinde kullanılabilir. Mobil ödeme ile yapılan alışverişler neticesinde yalnızca Yapı Kredi Bankası (Opet Worldcard hariç) kartları yine Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenecek kampanyalardan faydalanabilecektir.

Opet Oto Filo nedir?

Otofilo ,Otobil sahibi araçlar için filo yönetimi sistemi olarak tarif edilebilen ,kurumsal veya bireysel farklı birçok sektördeki firmalara ,sahip oldukları araçlar için ;araçlarına dair konum, çalışma durumu, hızı, yakıt tüketimi, kullanıcı sürüş tarzı ve performansı, tüm bu aksiyonların maliyet-kazanç yönetimi ...

Km takipsiz ne demek?

Kilometre Takipli ve Kilometre Takipsiz Bu cihazın aynı zamanda taşıtın kilometre sayacına takılan bir kilometre okuyucusuna (Kilometreli) veya bu elektronik kartın okuyucusuna bağlanmadığı tipi (Kilometresiz) vardır, ve bilgileri pompa tabancasına iletebileceği bir depo anteni bağlıdır.

BP indirim kartı nasıl kullanılır?

8. Kart, kart hamili tarafından, Türkiye genelinde sadece BP Club İndirim Kart programı dahilinde bulunan BP istasyonlarından ve ileride programa dahil edilebilecek üye işyerlerinde yapılan ürün ve hizmet alımında, özel kart okuyucu terminalinde okutulmak suretiyle indirim kazanmak için kullanılacaktır.

Opet Kart Puanlar ne zaman silinecek?

2021 yılında kazanılan yakıt puanların son harcanma tarihi 'dir. Harcanmayan yakıt puanlar için puan sıfırlama işlemi yapılacak olup; puanlar 'de geçerliliğini kaybedecektir.