Realme BUDS Air Ne Kadar?

İçindekiler:

  1. Realme BUDS Air Ne Kadar?
  2. Realme BUDS air Ne?
  3. Realme BUDS Air Neo hangi marka?
  4. Realme BUDS Air Neo iphone ile uyumlu mu?
  5. Realme kulaklık nasıl?

Realme BUDS Air Ne Kadar?

Realme Buds Air Neo beyaz kulak içi kulaklığı, toplam 17 saat oynatma imkânına da sahip. Tek müzik dinleme ya da tek çağrı süresi ise 3 saat olarak belirleniyor....Teknik Özellikler.
Taksit SayısıAylık TutarToplam
1379 TL379 TL
2189,50 TL379 TL
3126,30 TL379 TL

Realme BUDS air Ne?

realme Buds Air gerçek zamanlı çift kanallı iletim ile her bir kulaklığı birbirinden bağımsız çalıştırarak fevkalade bir müzik deneyimi sağlar. Gecikmeyi Q düşüren özel oyun modu ile optimize edilmiş oyun ve video oynatımı görüntüler ve sesler arasında kusursuz bir senronizasyon sağlar.

Realme BUDS Air Neo hangi marka?

Oppo Realme Buds Air Neo TWS Kablosuz Şarjlı Bluetooth Kulaklık Farkı Kulak içi uyumu optimize edilen ve her biri 4.1 g ağırlığında olan model, rahat ve ergonomik kullanıcı deneyimi vadediyor. Realme Buds Air Neo, Realme Link aracılığıyla markaya ait tüm akıllı cihazlarla eşleşebiliyor.

Realme BUDS Air Neo iphone ile uyumlu mu?

Hem iOS hem Android kullanıcıları rahatlıkla kullanabilirler, ancak ses konusunda yüksek beklentileriniz olmasın. Realme Buds Air Neo şu an 429 TL fiyatla satın alınabiliyor.

Realme kulaklık nasıl?

Açık kulaklık tasarımını benimseyen realme Buds Air kulağa rahat oturuyor ve kolayca telefonunuzla bağlanabiliyor. ... Ayrıca bu dokunmatik kontroller ile kulaklığı Süper Düşük Gecikme moduna da alabiliyorsunuz. Bu mod, telefon ile daha iyi bir ses senkronizasyonu sağlıyor. Bundan en çok oyunlarda faydalanıyorsunuz.