KEKW açılımı ne?

İçindekiler:

  1. KEKW açılımı ne?
  2. A w ne demek?
  3. Chill ne için kullanılır?
  4. Subathon ne demek Twitch?
  5. YTD ne demek?
  6. AW sosyal medyada ne demek?
  7. Flix and Chill ne demek?
  8. Ingilizcede Chill ne anlama gelir?
  9. Subathon yayin nedir?
  10. Irl ne demek Twitch?
  11. Borsada YTD ne anlama gelir?
  12. Coinde YTD ne demek?
  13. PogChamp niye kaldırıldı?
  14. Kappa Twitch ne demek?
  15. Cool Story Bob nedir?

KEKW açılımı ne?

Kekw bir nevi sosyal medya dilinde gülme biçimi olarak kabul edilmektedir. Sosyal medya mecralarının sıkça kullanılmasının ardından random gülüş biçimi de kullanıcılar arasında yaygınlaşmaktadır. Kekw anlamı ise bu random yani rastgele gülüşün Twitch platformundaki karşılığıdır.

A w ne demek?

ünlem: Üzüntü, sevinç, korku, kızgınlık, şaşkınlık gibi duyguları belirtir veya bir kimseyi çağırmak için kullanılır. Aw, I'm sorry to hear that; let me know if I can do anything to help. aw interj. ... ünlem: Üzüntü, sevinç, korku, kızgınlık, şaşkınlık gibi duyguları belirtir veya bir kimseyi çağırmak için kullanılır.

Chill ne için kullanılır?

İngilizce'de chill fiil olarak üşümek, ürpermek, donmak anlamlarına gelmektedir. İsim olan chill kelimesinin manası ise soğuk, serin, dondurucu şeklindedir. Mecazi olarak soğuk davranış, serin hareket anlamlarına gelen bu kelime sokak dilinde ise gevşemek, sakinleşmek, rahatlamak anlamlarında kullanılır.

Subathon ne demek Twitch?

Hadi inceleyelim. Subathon yayıncıların bir üst sınır belirleyerek izleyicilerinden gelen abonelik, bağış gibi desteklerle yayının süresini giderek uzattığı bir akımdır. Büyük kanallar gelen bağış ve abonelik başına daha kısa bir süre eklerken daha küçük kanallar daha uzun süre ekliyorlar.

YTD ne demek?

YTD kısaltmasının açılımı ' Yatırım Tavsiyesi Değildir' demektir. Bu ifadenin baş harfleri ytd kısaltmasını oluşturuyor.

AW sosyal medyada ne demek?

Tam anlamı Before Anyone Else ama nasıl ortaya çıktığı kesin değil.

Flix and Chill ne demek?

"Netfilx and chill", internette gerek romantik aşk gerek cinsel ilişki için kullanılan bir güzel adlandırmadır. İlk kullanımı, cinselliği kast etmemekle birlikte 2009'da kaydedilmiştir. 2015'te ise Twitter, Facebook ve Vine'da kullanılarak yaygınlık kazanmıştır.

Ingilizcede Chill ne anlama gelir?

İngilizce'de chill fiil olarak üşümek, ürpermek, donmak anlamlarına gelmektedir. İsim olan chill kelimesinin manası ise soğuk, serin, dondurucu şeklindedir. Mecazi olarak soğuk davranış, serin hareket anlamlarına gelen bu kelime sokak dilinde ise gevşemek, sakinleşmek, rahatlamak anlamlarında kullanılır.

Subathon yayin nedir?

SUBATHON NEDİR? Twitch yayıncıları Subathon konseptinde uzun bir yayın maratonuna giriyorlar diyebiliriz. Genellikle belirli bir saat hedefinin belirlenmesinin ardından geri sayıma başlanıyor ve yayın sırasında her abone geldiğinde yayıncının yayında kalma süresi kendi belirlediği süre kadar artıyor.

Irl ne demek Twitch?

IRL; “in real life” yani “gerçek hayatta” cümlesinin kısaltması olarak İngilizce konuşan insanlar arasında yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Borsada YTD ne anlama gelir?

YTD kısaltması açılımı : Yatırım Tavsiyesi Değildir! YTD (Yatırım tavsiyesi değildir) ifadesi genellikle ekonomik ve borsa alanında kullanılır. Özellikle son dönemlerde kripto borsasında bu kısaltmanın kullanıldığını görebiliyoruz.

Coinde YTD ne demek?

YTD kısaltmasının borsadaki karşılığı yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi değildir cümlesinin baş harflerinden borsada kullanılan YTD kısaltması elde edilmiştir. ... Bu kısaltma ile birlikte uyarı metni de yayınlamalıdır.

PogChamp niye kaldırıldı?

Elektronik spor ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformu Twitch, Amerikan Kongre Binasında çıkan olaylardaki şiddete teşvik etmesi sebebiyle bir Twitch ifadesi (emote'u) olan PogChamp'ı siteden kaldırdığını açıkladı.

Kappa Twitch ne demek?

:Kappa: İğneleme ya da alaycı mizah. Kappa Twitch'in simge ifadesidir.

Cool Story Bob nedir?

4chan jargonunda anlatılan hikayeye inanmadığınızı veya hikayeyi çok ilginç bulmadığınızı gösterir. (bkz: this cool story brought to you by bro inc.) popülerliği şu sıralar sözlükte patlama yapan cümlecik. her bokun altında kendisine rastlayabilir olduk.