Ikamet randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Ikamet randevu nasıl alınır?
  2. E-ikamet başvuru sonucu nasıl öğrenilir?
  3. Göç idaresi ne işe yarar?
  4. Il göç idaresinden randevu nasıl alınır?
  5. Göç idaresi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. Göç idaresi hangi kuruma bağlı?
  7. 157 hangi kurum?
  8. Türkiye göçmenlik başvurusu nasıl yapılır?
  9. Deport olan biri nasıl giriş yapabilir?
  10. Istanbul göç idaresinden randevu nasıl alınır?

Ikamet randevu nasıl alınır?

sorusunun ardından pek çok kişi nüfus müdürlüğü randevu alma işlemini de sorguluyor. İsterseniz https://randevu.nvi.gov.tr/ adresinden online olarak randevu alabilir, ya da ALO 199'u arayabilirsiniz.

E-ikamet başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

E-ikamet Başvuru Sonucu Sorgulama (E-Residence Application Result Inquiry)
  1. tarihi ve sonrasında yaptığınız ikamet izni başvurularınızı www.goc.gov.tr adresi E-ikamet sayfasında bulunan “Başvuru Sonucunu Görmek İstiyorum” ekranından takip edebilirsiniz.
  2. https://e-ikamet.goc.gov.tr/
Daha fazla öğe...

Göç idaresi ne işe yarar?

Göç alanına ilişkin politika ve stratejileri uygulamak, bu konularla ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlamak, yabancıların Türkiye'ye giriş ve Türkiye'de kalışları, Türkiye'den çıkışları ve sınır dışı edilmeleri, uluslararası koruma, geçici koruma ve insan ticareti mağdurlarının korunmasıyla ilgili ...

Il göç idaresinden randevu nasıl alınır?

Göç idaresi randevusu oluşturmak için www.gochizmetleri.com adresimiz üzerinde form doldurabilir ya da 0850 532 13 21 numaraları çağrı merkezimiz üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Yabancı ülkelerden gelerek Türkiye'de oturum izni (ikamet) almak isteyen kişilerin T.C.

Göç idaresi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

7- Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce pozisyonlar esas alınarak her bir il için ayrı ayrı olmak üzere belirlenen ve ilan edilen pozisyon sayısının 5 (beş) katı kadar sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait listeler Genel Müdürlüğümüz (www.goc.gov.tr) internet sitesinde 19 tarihinde ilan edilerek duyurulacaktır.

Göç idaresi hangi kuruma bağlı?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü
GİGM
Kuruluş tarihi)
TürüKamu kuruluşu
BağlılığıTürkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı
AdresLalegül Çamlıca Mahallesi 122. Sokak No: 4 06370 Yenimahalle, Ankara
7 satır daha

157 hangi kurum?

Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER) İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmaktadır.

Türkiye göçmenlik başvurusu nasıl yapılır?

Oturma izni, yabancının ikamet edeceği ilde yer alan Göç İdareleri'ne başvurularak alınır. Başvurular uzman danışmanlarımız tarafından online ortamda yapılır. Randevu belgesi ve diğer gerekli belgeler hazırlanır ve yabancı randevu günü belgelerini Göç İdaresi memuruna teslim eder.

Deport olan biri nasıl giriş yapabilir?

Sınır dışı edilen yabancı evlilik yolu ile vize, tedavi amaçlı vize, çalışma vizesi ve eğitim vizesi alması ve bu nedenlerden dolayı Türkiye'ye girmek zorunda olduğunu belgelemesi halinde giriş yasağı süresinin dolmasını beklemeden ülkeye giriş yapabilir.

Istanbul göç idaresinden randevu nasıl alınır?

Göç idaresi randevusu oluşturmak için www.gochizmetleri.com adresimiz üzerinde form doldurabilir ya da 0850 532 13 21 numaraları çağrı merkezimiz üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Yabancı ülkelerden gelerek Türkiye'de oturum izni (ikamet) almak isteyen kişilerin T.C.