Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor hangi site?

İçindekiler:

  1. Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor hangi site?
  2. UTC hangi sitede çekiliyor?
  3. UTC nerede çekildi?
  4. Ufak Tefek Cinayetler hangi sitede cekildi?

Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor hangi site?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Zekeriyaköy'de çekildi. Belgrad Ormanı'nın yakınlarında olmasından dolayı tercih edilen bir mekan olduğu biliniyor. Sarmaşık'taki çekimler Eyüp'e bağlı Göktürk Mahallesi'nde villaların yer aldığı bölgede gerçekleşiyor.

UTC hangi sitede çekiliyor?

Diziyi takip eden izleyiciler, karakterlerin Sarmaşık Sitesi'nde oturduğunu ve bu sitenin olayların tam merkezinde yer aldığını biliyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde geçen Sarmaşık Sitesi, Kemer Country'nin içinde yer alıyor.

UTC nerede çekildi?

Ancak dizinin hikayesinin geçtiği Sarmaşık Sitesi olarak bilinen site Zekeriyaköy'de değil. Sarmaşık'taki çekimler Eyüp'e bağlı Göktürk Mahallesi'nde villaların bulunduğu bir bölgede gerçekleşiyor. Meşhur Sarmaşık da burada. Sitede havuzlu villalar, kuaför, cafe, tenis kortu gibi yerler de var.

Ufak Tefek Cinayetler hangi sitede cekildi?

Sarmaşık'taki çekimler Eyüp'e bağlı Göktürk Mahallesi'nde villaların yer aldığı bölgede gerçekleşiyor. Göktürk Mahallesi, İstanbul'un merkezi olup yeşil kalabilmiş birkaç bölgesinden biri. Dizinin büyük bölümünün çekildiği Kemer Country içinde villaların bulunduğu lüks bir mahalle. Meşhur Sarmaşık da buranın içinde.