Sabiha Gökçen Hava Alanı hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen Hava Alanı hangi semtte?
  2. Sabiha Gökçen tam olarak nerede?
  3. Sabiha Gökçen Havalimanı karşıda mı?
  4. Sabiha Gökçen otobüs nereden kalkıyor?
  5. Sabiha Gökçen Havaalanından Avrupa yakasına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Hava Alanı hangi semtte?

Sahil yolu, TEM ve E5 olmak üzere üç ulaşım seçeneği vardır. TEM otoyolu ile ulaşılan havalimanı, Kurtköy Sanayi mahallesinde yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik'e bağlı Kurtköy'de bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı Taksim'e 50, Kadıköy'e ise 40, Pendik'e 12 kilometre uzaklıktadır.

Sabiha Gökçen tam olarak nerede?

Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı, her gün yüzlerce uçuşa ev sahipliği yapmaktadır. Kadıköy'e 40 kilometre, Taksim'e 50 kilometre uzaklıkta bulunmakla birlikte TEM otoyolu üzerinden ulaşım sağlamak mümkündür.

Sabiha Gökçen Havalimanı karşıda mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul'da Anadolu Yakası'nda bulunmaktadır. Buraya ulaşmak için toplu taşıma kullanmak mümkün. Ayrıca özel araçlar için havalimanı içerisinde büyük bir otopark da bulunuyor.

Sabiha Gökçen otobüs nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

Sabiha Gökçen Havaalanından Avrupa yakasına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı Kadıköy ve Havalimanı Taksim arasında hizmet veren HAVABUS otobüsleri ile kişi başı 18 ve 24 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz. Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır.