Vodafone REDli nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone REDli nedir?
  2. REDli 8 paketi nedir?
  3. REDli 7 paketi nedir?
  4. REDli müşteri 15 GB ne kadar?
  5. Red 10 tarifesinde neler var?
  6. Vodafone mevcut tarife yenileme nasıl yapılır?
  7. Vodafone REDli 12 paketi nedir?
  8. Vodafone Faturalı olduğumu nasıl anlarım?

Vodafone REDli nedir?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 4 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanısıra Netflix, Spotify gibi 4.5 G servislerini ücretsiz sunan, 51 ülkede yurtiçindeymiş gibi tarifeniz ile aynen konuşturan, 23 ülkeyi Türkiye'den ücretsiz arama imkanı sunan ve havaalanı ...

REDli 8 paketi nedir?

Tarifemiz 8 GB mobil internet, her yöne 250 SMS ve 1000 DK konuşma süresi ile optimal bir hizmet sunmaktadır. Fiyat-performans verimliliği ile herkesin rahatlıkla edinebileceği Redli 8 Paketi, ihtiyaçlarınıza cevap vermek açısından yeterli olacaktır.

REDli 7 paketi nedir?

Vodafone REDli 15 tarifesi içerisinde yer alan Vodafone internet, konuşma ve SMS kampanyalarının yanı sıra Vodafone Pass (Whatsapp, Facebook Messenger, Skype) kampanyaları hakkında detaylar aşağıdaki gibidir; Vodafone Red 7 Fiyatı: 79 TL. 15 GB İnternet. 1000 DK Her Yöne Konuşma.

REDli müşteri 15 GB ne kadar?

Mutlu müşteri 50 ₺ 1.

Red 10 tarifesinde neler var?

İşte Vodafone Red tarifeleri…...REDli 10 Paketi ( Eski Kullanıcılara Özel)
  • 10 GB İnternet.
  • 1500 DK Her Yöne Konuşma.
  • 250 SMS. Vodafone REDli 10 tarifesi içerisinde yer alan kampanya sayesinde Vodafone kullanıcıları ve Sabit Hatlarla sınırsız konuşma imkanına da sahip olabilirsiniz.

Vodafone mevcut tarife yenileme nasıl yapılır?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone REDli 12 paketi nedir?

Oldukça avantajlı paketlerden biri olan Vodafone redli 12 paketi 12 ay boyunca her ay 12 GB internet tarifesinin yanında ilk ay 20 GB bedava internet hediyesi verilecektir. Ayrıca bu tarifeye tercih edenler 12 GB internetin yanında 12 ay boyunca her ay ek olarak 5 GB bedava internetin sahibi olacaklardır.

Vodafone Faturalı olduğumu nasıl anlarım?

SMS kanalıyla fatura bilgilerinize ulaşmak için:
  1. "Fatura Sorgu Servisi" abonelerin* SMS ile güncel faturalarını istedikleri zaman sorgulayabilecekleri ücretsiz SMS kanalıdır. ...
  2. Aboneler "GUNCEL FATURA" yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirler.
  3. Son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.
Daha fazla öğe...