Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy Akyazı güzergahı ne zaman bitecek?

İçindekiler:

  1. Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy Akyazı güzergahı ne zaman bitecek?
  2. Kuzey Marmara nereye kadar açıldı?
  3. Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya İstanbul kaç para?
  4. Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca güzergahı ne zaman bitecek?
  5. Kesim 7 ne zaman açılacak?

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy Akyazı güzergahı ne zaman bitecek?

Projede kalan 9,1 kilometre uzunluğundaki kesimin de 2021 yılı ilk çeyreğinde bitirilmesiyle yol tamamıyla açılarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Kuzey Marmara nereye kadar açıldı?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yapımına 2013 yılında başlandı. Geçen yıl 389,3 kilometrelik kesimi trafiğe açılan otoyolun, Kınalı-Odayeri kesiminde yer alan Habipler ile Hasdal kavşakları arasında kalan 9,1 kilometrelik kısmındaki çalışmalarda da sona gelindi. Böylece proje, Nakkaş-Başakşehir kesimi hariç tamamlanmış oldu.

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya İstanbul kaç para?

KUZEY MARMARA YOLU GEÇİŞ ÜCRETLERİ Açılışı yapılacak yeni yolda otoyol ücretleri de belli oldu. Buna göre, Sakarya (Karasu)-İstanbul(Kurnaköy) 57 TL Sakarya(Adapazarı) - İstanbul (Kurnaköy) 49 TL, İzmit-Adapazarı 17.45 TL, İzmit-Akyazı 21.55 TL ve İzmit-Karasu 26.45 TL olarak belirlendi.

Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca güzergahı ne zaman bitecek?

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Kuzey-Marmara Otoyolu'nu 2020'de bitirerek trafiğe açmış olacağız." dedi.

Kesim 7 ne zaman açılacak?

Otoyolun bu kesimi, inşaat süresi dahil 6 yıl 9 ay 12 gün sonra Karayolları Genel Müdürlüğü'ne devredilecektir. Otoyolun altıncı ve son kesimi olan TEM-İzmit-1 kavşağı ile Akyazı arasındaki bölüm 20 Aralık 2020'de trafiğe açıldı.