Yeni doğan bebeklerde soğuk algınlığına ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Yeni doğan bebeklerde soğuk algınlığına ne iyi gelir?
  2. Bebeklerde soğuk algınlığında ne kullanılır?
  3. Theraflu forte kaç yaşında kullanılır?
  4. Theraflu çocuklara verilir mi?
  5. Coldaway kimler kullanamaz?

Yeni doğan bebeklerde soğuk algınlığına ne iyi gelir?

Grip gibi basit enfeksiyon durumlarında ise en iyi ilaç anne sütü olacaktır. Henüz gelişimini tamamlamamış bağışıklık sistemi için anne sütü doğal antibiyotik görevi görür. yeterince anne sütü ile beslenmiş bebekler, anne sütü almamış bebeklere göre daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olurlar.

Bebeklerde soğuk algınlığında ne kullanılır?

Soğuk algınlığında bebeklere özel burun spreyleri, antibiyotik ve ilaçlar kullanılabilir. Bütün bunların dışında soğuk algınlığına iyi gelen doğal yöntemler de vardır. Nane limon, zencefil bal, ıhlamur limon, tarçınlı ballı süt gibi doğal içecekler soğuk algınlığı tedavisinde uygulanabilecek kürler arasındadır.

Theraflu forte kaç yaşında kullanılır?

Çocuklarda kullanımı: THERAFLU FORTE, 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Yaşlılarda kullanımı: THERAFLU FORTE'un yaşlılarda kullanımı araştırılmamıştır.

Theraflu çocuklara verilir mi?

Ana etkin maddesi parasetamol (650 mg) ağrıyı ve ateşi dindirir. Diğer etkin maddelerinden fenilefrin hidroklorür (10 mg) burun tıkanıklarını, klorfeniramin maleat (4 mg) ise alerjik nezle belirtilerini hafifletir. Kısa sürede iyileştirme etkisine sahiptir. İlacı 12 yaşından küçük çocuklar kullanmamalıdır.

Coldaway kimler kullanamaz?

COLDAWAY C, önceden geçirilmiş veya halen aktif ülseratif kolit, Crohn hastalığı, rekürran peptik ülser veya gastrointestinal kanaması (iki ya da daha fazla kanıtlanmış, belirgin ülserasyon ya da kanama episodu şeklinde tanımlanan) olanlarda kullanılmamalıdır.