Ayşe Kucuroğlu ne zaman boşandı?

İçindekiler:

  1. Ayşe Kucuroğlu ne zaman boşandı?
  2. Ayşe Kucuroğlu boşandı mi?
  3. Ayşe Kucuroğlu kaç çocuğu var?
  4. Taner Kucuroğlu kimdir ne iş yapar?
  5. Ayşe Kucuroğlu hangi burç?

Ayşe Kucuroğlu ne zaman boşandı?

Ayşe Kucuroğlu (41) çocukları Suna, Kemal, Osman, Cenk ve Selma'nın babası, 2003'te nikah masasına oturduğu Taner Kucuroğlu'ndan Mayıs 2017'de boşanmıştı.

Ayşe Kucuroğlu boşandı mi?

Tanınmış isim Ayşe Kucuroğlu 14 yıldır evli olduğu eşinden boşandı. ... Ve önceki gün hayatındaki önemli kararlardan birini bir film karesindeki gibi pat diye paylaştı benimle: 14 yıllık evliliğinin sona erdiğini... 411. Kulağıma sessizce eğilip “Bitti” dedi Ayşe.

Ayşe Kucuroğlu kaç çocuğu var?

Merhaba Sevgili Anne Bebek Dergisi Okuyucuları, Bu ay sizler için Ayşe Kucuroğlu ile birlikte çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisi 5 çocuk annesi, restoran sahibi, gazete yazarı ve bunların yanı sıra rengarenk ve mütevazı bir kişilik. Bu kadar çok şeyi yaşamına nasıl sığdırdığını konuştuk.

Taner Kucuroğlu kimdir ne iş yapar?

Bu hafta konuğumuz restorancılık sektörünün marka yaratmış isimlerinden Taner Kucuroğlu. Bebek'te 'Happily Ever After' isimli cafe restoranın sahibi olan Taner Bey ile sektörü enine boyuna konuştuk.

Ayşe Kucuroğlu hangi burç?

Eğlenceli, İkizler Burcu olduğundan pek kararsız, duygusal ve ayakkabı seven. Çocuk sahibi olmak senin için ne ifade ediyor?