Dsmart nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Dsmart nasıl ödenir?
  2. D-Smart abone numarasını nasıl öğrenebilirim?
  3. D-smart internetten nasıl izlerim?
  4. D-Smart abone no hangisi?
  5. D-smart hangi uydu üzerinden yayın yapıyor?
  6. Abone kısa adı ne demek?
  7. D smart cepten nasıl izlenir?
  8. D Smart için çanak anten gerekli mı?
  9. D Smart sinyal yok nasıl yapılır?
  10. Elektrik fatura numarası nerede yazar?
  11. Su abone numarası nasıl bulunur?
  12. Dsmart Go ücretli mi?

Dsmart nasıl ödenir?

Faturanızı, www.dsmart.com.tr adresindeki Online İşlemler menüsü ve D-Smart Müşteri Hizmetleri'nden (08) tüm kredi kartları ile ödeme yapabilir veya talimat verebilirsiniz. Açıklamalar: Anlaşmalı kurumlardan yapılan tahsilatlar online olarak anında sistemimize yansımaktadır.

D-Smart abone numarasını nasıl öğrenebilirim?

Abone numaranıza Online İşlemler üzerinden SMS ile alabilir veya 08 sesli yanıt sistemi üzerinden 1'yi tuşlayarak abone numarası menüsüne ulaşabilir ve buradan da 1'i tuşlayarak SMS ile gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

D-smart internetten nasıl izlerim?

D-Smart GO'ya aşağıdaki ortamlardan ve cihazlardan erişebilirsiniz: www.dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması ile, Samsung ve LG marka akıllı TV'lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile.

D-Smart abone no hangisi?

D-Smart faturanızda Abone No alanında yazan abone numarası sizin numaranızdır.

D-smart hangi uydu üzerinden yayın yapıyor?

D-Smart, Demirören Holding'in sahibi olduğu, 2006 yılında çalışmalarına başlanan ve 'de hizmete sokulan bir dijital yayın platformudur. Yayınlarını Türksat 3A ve Türksat 4A uyduları üzerinden yapmaktadır.

Abone kısa adı ne demek?

Abone (Müşteri) Numarası Bir anlamda abone numaranız aboneliğinize dair ana kimlik bilgisidir. Bazı tedarikçi şirketler bu numarayı müşteri numarası olarak da isimlendirebilir. Abone numarası elektrik aboneliğinizle ilgili borç sorgulama, fatura ödeme ve diğer abonelik işlemlerinizde size sıklıkla sorulan bir bilgidir.

D smart cepten nasıl izlenir?

D-Smart GO'ya www.dsmartgo.com.tr adresinden, cep telefonu ve tabletinize (İOS, VE ANDROİD) D-Smart GO uygulamasını yükleyerek veya smart TV uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.

D Smart için çanak anten gerekli mı?

D-Smart yayınlarını izleyebilmek için D-Smart uyumlu bir dijital uydu alıcısı, unıversal lnb, çanak anten ve kablolama yeterlidir. ... Turksat 2A/3A uydusu için minimum 60 cm çanak, UNIVERSAL LNB, D-Smart uyumlu dijital uydu alıcınız ve kablolama gereklidir.

D Smart sinyal yok nasıl yapılır?

Sorununuz devam ediyor ise çözüm için cep telefonunuzdan "SERVIS" yazıp boşluk bırakıp smart kart numaranızı ekleyerek 2850'ye sms göndermenizi rica ederiz. Adresinize en yakın Smart Teknik Servis bilgisi cep telefonunuza sms olarak iletilecektir.

Elektrik fatura numarası nerede yazar?

Abonelikle ilgili numaranız genellikle faturanızın üst kısmında isim, adres gibi aboneliğinizi tanımlayan bilgilerin bulunduğu kısımda olacaktır. Bazı elektrik perakende şirketlerinin faturasında iki numara da yer alabilir; bu durum şirketlerin sistemlerindeki farklılığa bağlanabilir.

Su abone numarası nasıl bulunur?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Dsmart Go ücretli mi?

D-Smart abonesi misiniz? D-Smart TV üyeleri D-Smart GO'yu ücretsiz olarak kullanabilirler. Hemen D-Smart GO'ya ücretsiz üye olabilir, 1 ay boyunca Film Dizi paketinizin keyfini çıkarabilirsiniz. (Kredi kartı ve taahhüt yoktur.)