Ömer Coşkun hangi hastalıktan öldü?

İçindekiler:

  1. Ömer Coşkun hangi hastalıktan öldü?
  2. Ömer coşkun ne zaman oldu?
  3. Ömer Coşkun Amasya kimdir?
  4. Ömer Coşkun MEB kimdir?
  5. Amasya Milli Egitim Müdürü kim?

Ömer Coşkun hangi hastalıktan öldü?

Alternatif tıp ve bitkisel ilaçlarla gündeme gelen Dr. Ömer Coşkun, böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti. Doktor Çoşkun'un, önceleri yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı.

Ömer coşkun ne zaman oldu?

SAHİBİ olduğu ve uydu üzerinde yayın yapan TV kanalları üzerinden bitkisel ilaçların satışı ile adından söz ettiren Dr. Coşkun geçen yıl 26 Şubat günü vefat etti. Coşkun'dan geriye, kendisi ile birlikte şirketlerinde çalışan, eşi Mine Coşkun (47) ile iki kızı kaldı.

Ömer Coşkun Amasya kimdir?

2002 yılında Mardin Anadolu Lisesinde Tarih Öğretmeni olarak göreve başladı. ... 20 tarihi itibariyle Amasya İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevine başlayan Ömer Coşkun evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ömer Coşkun MEB kimdir?

2002 yılında Mardin Anadolu Lisesinde Tarih Öğretmeni olarak göreve başladı. ... 02.12.2014 -20 tarihleri arası Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttü. 20 tarihi itibariyle Amasya İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevine başlayan Ömer Coşkun evli ve 2 çocuk babasıdır.

Amasya Milli Egitim Müdürü kim?

MEB AMASYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İl Müdürümüz Ömer COŞKUN Göynücek ilçemizde bulunan Şehit Tuncay Kurt İmam Hatip Ortaokuluna ziyarette bulundu. İl Müdürümüz Ömer COŞKUN Ziya Paşa Ortaokuluna ziyarette bulundu.