Watsons Black Friday ne zaman?

İçindekiler:

  1. Watsons Black Friday ne zaman?
  2. Hepsiburada 150 TL ye 50 TL indirim nasıl kullanılır?
  3. Watsons ne zaman indirime girer 2021?
  4. Watsons Kargo Bedava kaç TL?

Watsons Black Friday ne zaman?

2020 Efsane Cuma indirimlerine çok az kaldı! Alışveriş tutkunlarının tüm sene boyunca heyecanla beklediği Black Friday, her sene olduğu gibi bu sene de Kasım ayının son perşembe günü başlıyor. Bu yıl Black Friday indirimi ile efsane Watsons ürünleri 26 Kasım'da sizlerle buluşuyor.

Hepsiburada 150 TL ye 50 TL indirim nasıl kullanılır?

İlk Hepsiburada alışverişine özel 150 TL'lik siparişinde, uygulamada geçerli 50 TL indirim cebinde. Kampanya koşulları: Kampanyadan sadece yeni üyeler uygulamadan yapacağı ilk alışverişlerinde yararlanabilir. Aynı telefon numarası ve cihazdan ilk kez yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Watsons ne zaman indirime girer 2021?

Kampanyaya 06 Eylül – 06 Ekim 2021 tarihleri arasında Türkiye'deki kampanya uygulayacısı Watsons mağazalarından ve www.watsons.com.tr online alışveriş sitesinden yapılacak tek seferde 100 TL ve üzeri NIVEA Yüz Bakım Alışverişi yapan herkes katılabilir.

Watsons Kargo Bedava kaç TL?

Watsons bünyesinde bulunan markaların ürünlerini ekstra indirim avantajı ile alırken bir de kargo ücreti ödemeyerek karlı çıkabilirsiniz. Online mağazadan gerçekleştireceğiniz 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargonuz ücretsiz olarak teslim edilecektir.