Windows duvar kağıdı nerede çekildi?

İçindekiler:

  1. Windows duvar kağıdı nerede çekildi?
  2. Windows XP Masaüstü Resmi Nerede?
  3. Windows 10 fotoğrafları nerede çekildi?
  4. Laptop kamerasıyla çekilen fotoğraflar nerede?
  5. Windows 10 Sık kullanılan fotoğraflar nerede?

Windows duvar kağıdı nerede çekildi?

Bliss, Microsoft'un 2001 yılında piyasaya sürdüğü işletim sistemi Windows XP'nin "Luna" temasının varsayılan masaüstü duvar kağıdı resminin adıdır. Fotoğraf, Ocak 1996'da eski bir National Geographic çalışanı olan Charles O'Rear tarafından Sonoma County, California'da çekilmiştir.

Windows XP Masaüstü Resmi Nerede?

XP sayesinde yaklaşık 1 milyar bilgisayarda duvar kağıdı olarak kullanılan bu fotoğraf, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Sonoma County'e çekilmişti. İşte o manzara, geçtiğimiz günlerde yeniden görüntülendi.

Windows 10 fotoğrafları nerede çekildi?

Fotoğraflar uygulaması bilgisayarınızdaki ve OneDrive'daki Resimler klasöründe bulunan fotoğrafları ve videoları otomatik olarak görüntüler. Resimler klasörüne şu şekilde daha fazla kaynak klasör eklersiniz. Görev çubuğundaki arama kutusuna fotoğraflar yazın ve ardından sonuçlardan Fotoğraflar uygulamasını seçin.

Laptop kamerasıyla çekilen fotoğraflar nerede?

Yerleşik kamera veya web kamerası ile çekilen fotoğraflar ve videolar varsayılan olarak Film Rulosu klasörüne kaydedilir.

Windows 10 Sık kullanılan fotoğraflar nerede?

Windows 10'da eski Dosya Gezgini sık kullanılanları, artık Dosya Gezgini'nin sol tarafındaki Hızlı erişim altına sabitleniyor. Sık kullanılanlar orada değilse eski sık kullanılanlar klasörünüze (C:\ Kullanıcılar\kullanıcıadı\Bağlantılar) göz atabilirsiniz.