Açıköğretim tek ders sınavı var mı?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim tek ders sınavı var mı?
  2. Yaz okulundan sonra tek ders sınavı var mı?
  3. Tek ders sınavı ücretli mi?
  4. Tek ders sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?
  5. AÖF tek ders sınavı ücretli mi?

Açıköğretim tek ders sınavı var mı?

Tek ders sınav başvurusu nasıl yapılır: Tek ders sınavından alınacak olan not dönem notu yerine geçmektedir. ... Açık Öğretim Fakültesinde (AÖF) tek ders sınavı bulunmamaktadır. Açık Öğretim Fakültesinde tek ders sınavının yerine üç ders sınavına girilmesi durumu söz konusu olmaktadır.

Yaz okulundan sonra tek ders sınavı var mı?

Mezun durumunda olup yaz okulu sonrasında tüm dönemler toplamında sadece 1 dersinden başarısız notu olan öğrencilerimiz, ilgili dersi için tek ders sınavına girerek mezun olma hakkına sahiptir. ... Tek ders sınavı için ilgili dilekçeyle başvuru yapmayan öğrenciler sınavlara alınmayacaklardır.

Tek ders sınavı ücretli mi?

AÖF tek ders sınavının ücreti, yoktur. Anadolu Üniversitesinde okuyan ve tek dersten sınava girmek zorunda kalan öğrenciler ücret ödemezler.

Tek ders sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Mezuniyet için tek dersi kalmış öğrenciler ilan edilen tarih aralığında İKÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir. Başvurular; orion.iku.edu.tr adresine öğrenci kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapılarak Akademik Başvurular alanından yapılacaktır.

AÖF tek ders sınavı ücretli mi?

AÖF tek ders sınavının ücreti, yoktur. Anadolu Üniversitesinde okuyan ve tek dersten sınava girmek zorunda kalan öğrenciler ücret ödemezler. AÖF tek ders sınavı ücreti güncel olarak sadece Anadolu Üniversitesi öğrencileri için uygulanmaktadır.