Özgecan Aslan nasıl öldü kısaca?

İçindekiler:

  1. Özgecan Aslan nasıl öldü kısaca?
  2. Özgecan ın neden öldürüldü?
  3. Özgecan Aslan hikayesi nedir?
  4. Özgecan ın katili kaç yaşında?
  5. Özgecan katilleri ne oldu?
  6. Özgecan katillerine ne oldu?

Özgecan Aslan nasıl öldü kısaca?

Yaz tatillerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir otelde çalışmak hayali vardı. Ancak Özgecan Aslan tarihinde okulundan evine gitmek için bindiği serviste, tecavüze direndiği için vahşice katledildi.

Özgecan ın neden öldürüldü?

Özgecan Aslan ( – ) Mersin'in Tarsus ilçesinde 'te tecavüz girişimine direndiği için bir minibüste öldürülen üniversite öğrencisi.

Özgecan Aslan hikayesi nedir?

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, Mersin'in Tarsus ilçesinde 'te okuldan çıktıktan sonra evine gitmek için bindiği minibüste katledilmişti. Tutuklu sanıklar Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe, yargılama sonucunda ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Özgecan ın katili kaç yaşında?

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde saldırıda yaralandı.

Özgecan katilleri ne oldu?

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katilini cezaevinde öldürdüğü, babasını da öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet ve 29 yıl hapse çarptırılan Gültekin Alan, Yargıtay'ın bozma kararından sonra yeniden aynı cezaya mahkum edildi.

Özgecan katillerine ne oldu?

Mahkeme heyeti, sanık Gültekin Alan'a "tasarlayarak adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. ... Diğer sanıklar ise delil yetersizliğinden beraat etti.