Tarkan'ın eşi 2 kez hamile mi?

İçindekiler:

  1. Tarkan'ın eşi 2 kez hamile mi?
  2. Tarkan ve eşi Pinar Dilek nasil tanisti?
  3. Tarkan'ın eşi Pınar kim?
  4. Pınar Tevetoğlu kac aylik hamile?
  5. Pınar Tevetoğlu Nereli?
  6. Tarkan'ın kaç tane çocuğu var?

Tarkan'ın eşi 2 kez hamile mi?

“KÜÇÜK TARKAN GELİYOR” Pınar Tevetoğlu'nun ilk hamileliğinde de kızı olacağını duyuran Akay, “Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu biliyorsunuz ikinci çocuklarına hamile. Almanya'da sağlıklı bir hamilelik geçiren Pınar Hanım, bu sefer erkek çocuk dünyaya getirecek.

Tarkan ve eşi Pinar Dilek nasil tanisti?

PINAR DİLEK KİMDİR? ... Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan'ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

Tarkan'ın eşi Pınar kim?

Pınar Dilek Tevetoğlu, 1986'da Almanya Duisburg'da dünyaya geldi. Annesi Elazığ'lı, babası ise Şanlıurfalıdır. Almanya'da tanıştığı Megastar Tarkan ile 5 yıl ilişkini sürdürdü. 'da Tarabya'da özel bir düğünle hayatlarını birleştiren çiftin, geçtiğimiz ağustos ayında Liya adında bir kızları oldu.

Pınar Tevetoğlu kac aylik hamile?

Pınar Tevetoğlu'nun ise 2 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Pınar Tevetoğlu Nereli?

Pınar Dilek Tevetoğlu, 1986'da Almanya Duisburg'da dünyaya geldi. Annesi Elazığ'lı, babası ise Şanlıurfa'lı olan Pınar Dilek Tevetoğlu, küçüklüğünden bu yana Tarkan'ın sıkı bir takipçisi oldu. Tarkan'la tanışması 5 yıl önce Almanyadaki bir konserle başladı ve bu arkadaşlık zamanla ilerleyerek aşka dönüştü.

Tarkan'ın kaç tane çocuğu var?

Liya Tevetoğlu Tarkan/Çocukları