22 Nisan idari tatil mi?

İçindekiler:

  1. 22 Nisan idari tatil mi?
  2. resmi tatil mi?
  3. Perşembe öğleden sonra tatil mi?
  4. Yarım gün tatil mi?
  5. Yarım Gün tatil mi?
  6. 15 Temmuz 2021 Resmi Tatil mi?
  7. 10 Mayıs Pazartesi mesai var mı?
  8. 18 19 mayis resmi tatil mi?
  9. 22 Nisan okullar yarım gün tatil mi?
  10. 24 Nisan idari izin mi?

22 Nisan idari tatil mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2020 yılında Cuma gününe denk geliyor. 23 Nisan MEB'nin yayımladığı takvime göre resmi tatil günleri içerisinde yer alıyor. 22 NİSAN TATİL Mİ? 22 Nisan resmi tatil olarak ilan edilmedi.

resmi tatil mi?

Cumartesi günü idari izin ilan edilmediği sürece resmi tatil değildir. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler tarafından idari izin ilan edilmektedir.

Perşembe öğleden sonra tatil mi?

22 Nisan resmi tatil olarak ilan edilmedi, aynı zaman da yarım gün tatil değil. ... Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cuma günü kutlanacak. Bayram öncesindeki gün olan 22 Nisan ise resmi ve özel kurumlar normal mesai saatlerinde devam edecek.

Yarım gün tatil mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm vatandaşları kapsayan resmi tatil uygulanıyor. 22 Nisan günü ise tatil değil. Kamu kurum ve kuruluşları tam gün hizmet vermeye devam edecek.

Yarım Gün tatil mi?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cuma günü kutlanacak. Bayram öncesindeki gün olan 22 Nisan ise resmi ve özel kurumlar normal mesai saatlerinde devam edecek. 22 NİSAN TATİL Mİ? ... 22 Nisan'da yarım gün tatil de olmayacak.

15 Temmuz 2021 Resmi Tatil mi?

Demokrasi ve Milli Birlik Günü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sırasında şehit düşenleri ve gazileri anma günü olarak ilan edilen 15 Temmuz, 2021'de perşembe gününe denk geliyor. 2016'da resmi tatil ilan edilmişti.

10 Mayıs Pazartesi mesai var mı?

Genelgede, tarihi itibariyle; sağlık, güvenlik, acil çağrı gibi kritik görev alanları hariç olmak üzere; hizmetlerin asgari personelle yürütülmesi, yine hizmetlerin yürütülmesi için asgari personel bulundurması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 Mayıs 2021 Pazartesi ve 11 Mayıs ...

18 19 mayis resmi tatil mi?

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TATİL Mİ? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2021 yılında Çarşamba gününe denk geliyor. 19 Mayıs resmi tatil günleri içerisinde yer alıyor.

22 Nisan okullar yarım gün tatil mi?

22 Nisan resmi tatil olarak ilan edilmedi, aynı zaman da yarım gün tatil değil. 22 Nisan bankalar, noter, sağlık ocakları ve okullar olağan işleyişine devam edecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cuma günü kutlanacak.

24 Nisan idari izin mi?

"Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 24 Nisan 2020 Cuma günü idari izinli sayılmaları Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür.''