YouTube kaç abone olduktan sonra para kazanılır?

İçindekiler:

  1. YouTube kaç abone olduktan sonra para kazanılır?
  2. YouTube para kazanma ne zaman açılmalı?
  3. AdSense hesabı ne zaman açılmalı?
  4. Google AdSense ne kadar para veriyor?
  5. YouTube videoları kaç dk olmalı?
  6. YouTube para kazanmak için video kaç dakika olmalı?

YouTube kaç abone olduktan sonra para kazanılır?

YouTube'dan para kazanmak için ilk ve en önemli şartlardan birisi kanalın en az 1000 aboneye sahip olması gerekiyor. Videolarınızın 10000 kanal görüntülemesi bulunması lazım, Son olarak da son saat izlenme oranının bulunması en temek para kazanma şartlarından birisidir.

YouTube para kazanma ne zaman açılmalı?

Youtube'dan para kazanmak için kanalın en az 1000 abone, 10000 kanal görüntülenmesi ve son saat izlenmiş olması gerekir.

AdSense hesabı ne zaman açılmalı?

Bu işlem genellikle birkaç gün sürer, ancak bazı durumlarda bu süre 2 ila 4 haftayı bulabilir. Bunun ardından, sitenizde reklam ayarlarını yapılandırıp para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Google AdSense ne kadar para veriyor?

Ortalama 500 kişinin web sitenizi ziyaret ettiğiniz düşünürseniz Google AdSense ile günlük 4-5 lira civarında gelir elde edebilir. Ziyaretçi sayınız arttıkça kazancınız da artar.

YouTube videoları kaç dk olmalı?

Varsayılan olarak en fazla 15 dakika uzunluğundaki videoları yükleyebilirsiniz. Doğrulanan hesaplar, 15 dakikadan daha uzun videolar yükleyebilir.

YouTube para kazanmak için video kaç dakika olmalı?

Yayın içi reklamların kullanılabilmesi için alt eşiği 8 dakikaya indiren YouTube; ayrıca para kazanma seçeneği etkin hesapların 8 dakikadan uzun her videosuna da bu reklamları otomatik yerleştirecek.