5809 sayılı yasa ne demek?

İçindekiler:

  1. 5809 sayılı yasa ne demek?
  2. Ilgili mevzuat gereği numara kullanım hakkı ücretleri hangi kurum hesaplarına ödenir?
  3. Türkiye'de kullanılan ve yasal mevzuatla tanımlı telsiz sistemleri ne tarafından denetlenir?
  4. Telsiz Kanunu Nedir?
  5. Elektronik Haberleşme Teknolojisi Bölümü Nedir?
  6. Telsiz kullanımı yasak mı?

5809 sayılı yasa ne demek?

Kanun kapsamında bilgi ve belgelerinde eksiklik ve yanlışlıkları bulunan tüm aboneler, 10.11.2009 tarihine kadar kimliklerini ispatlayıcı belgelerle birlikte ilgili işletmeciye başvurmak durumundadır.

Ilgili mevzuat gereği numara kullanım hakkı ücretleri hangi kurum hesaplarına ödenir?

(6) Kullanım hakkı ücretleri, 5369 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Hazineye gelir kaydedilmek üzere ilgili muhasebe birimine yatırılır.

Türkiye'de kullanılan ve yasal mevzuatla tanımlı telsiz sistemleri ne tarafından denetlenir?

2001/3529 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Tarihli ve 24643 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Ürünlerin Piyasa Gözetimi ve Denetimine Dair Yönetmelik" hükümlerine binaen, Ülkemizdeki mevcut Telsiz ve Telekomünikasyon Terminal Ekipmanlarına yönelik Piyasa Gözetimi ve Denetimi işlerinden sorumlu yetkili ...

Telsiz Kanunu Nedir?

Madde 1 – Bu Kanunun amacı; haberleşme maksadıyla kullanılan ve elektromanyetik dalgalar yoluyla açık veya kodlu veya kriptolu ses, data ve resim vermeye veya almaya yarayan her türlü telsiz sisteminin kurulmasına, işletilmesine müsaade edilmesi ve kontrolu ile telsiz haberleşmesi alanındaki politika, hedef ve ...

Elektronik Haberleşme Teknolojisi Bölümü Nedir?

Elektronik Haberleşme Teknolojisi, üniversitelerin meslek yüksekokulları bünyesinde bulunan 2 yıllık ön lisans programıdır. TYT puan türüne göre öğrenci kabul eder. Elektronik haberleşme sektöründe çalışabilecek teknikerler yetiştirir. Elektronik haberleşme teknolojisinin uygulama alanı geniş kapsamlıdır.

Telsiz kullanımı yasak mı?

TELSİZ KULLANMAK YASAK MI? Telsiz sahibi olmak ve kullanmak Türkiye'de yasak değildir. ... Aksi taktirde deniz telsizleri de izinsiz kullanılmaz BTK Bilgi teknolojileri genel müdürlüğünün yapmış olduğu denetimlerde yakalanırsanız caydırıcı ceza alırsınız.