Avast Anti Virüs iyi mi?

İçindekiler:

  1. Avast Anti Virüs iyi mi?
  2. Avast ücretsiz mı?
  3. Avast secure browser ne işe yarar?
  4. Avast Secure Browser güvenli mı?
  5. Avast VPN ne işe yarar?
  6. Avast SecureLine VPN ücretli mi?

Avast Anti Virüs iyi mi?

Avast Antivirus Ransomware 0 bulabilmekte ve yok edebilmektedir. ... Malware ve trojan üzerinden yine iyi bir durumu alıyor 10 üzerinden değerlendirirsek malware ve trojan olarak Avast bana göre %8 Malware, %9 Trojan'dir iyi bir şekilde buluyor.

Avast ücretsiz mı?

Avast, Windows 10 için en iyi ücretsiz antivirüs uygulamasını kullanımınıza sunuyor ve kötü amaçlı tüm yazılım türlerine karşı koruma sağlıyor.

Avast secure browser ne işe yarar?

Piyasadaki en güvenli tarayıcı! Avast Secure Browser kimlik avı sitelerini ve zararlı indirme bağlantılarını engelleyerek ve ayrıca bağlantınızı şifreleyerek internette size ek bir savunma katmanı sağlar.

Avast Secure Browser güvenli mı?

Piyasadaki en güvenli tarayıcı! Avast Secure Browser kimlik avı sitelerini ve zararlı indirme bağlantılarını engelleyerek ve ayrıca bağlantınızı şifreleyerek internette size ek bir savunma katmanı sağlar. Bu ürünü ilk savunma hattınız olarak düşünebilirsiniz. Korumanızın merkezinde ise güçlü bir antivirüs yer almalı.

Avast VPN ne işe yarar?

Avast SecureLine VPN ile, 256-bit AES şifreleme, DNS ve IP koruması, katı kayıt tutmama politikası ve acil anahtarı ile korunursunuz. Ayrıca, UDP'de OpenVPN veya IPSec arasından seçim yapmanıza izin veren iki güvenli bağlantı sunar.

Avast SecureLine VPN ücretli mi?

Ücretsiz VPN İndir | Hızlı ve Güvenli | Avast SecureLine VPN.