Zula Altın ne kadar?

İçindekiler:

  1. Zula Altın ne kadar?
  2. 3000 zula altını ile ne yapılır?
  3. Zula pass kaç za?
  4. Zula da za ne demek?
  5. Zula Maximus kodu nereye yazılır?
  6. Paycell TL Nasıl Kullanılır?
  7. Zula pass ne zaman biter?
  8. Zula rekabet sezonu ne zaman bitiyor?
  9. Zula mobil ödeme nasıl yapılır?

Zula Altın ne kadar?

3.000 Zula Altını Steam'de ve Zula Mobil'de geçmez.7.00 TL
70.000 Zula Altını Steam'de ve Zula Mobil'de geçmez.140.00 TL
Bonus : 7.00 TLAdet:
150.000 Zula Altını Steam'de ve Zula Mobil'de geçmez.270.00 TL
Bonus : 13.50 TLAdet:
7 satır daha

3000 zula altını ile ne yapılır?

3.000 Zula Altın Ürün Açıklaması 3.000 Zula Altın ile oyun içerisnde silah, cephanelik, bombalar, ekipman, bıçaklar ve diğer eşyaları satın alabilirsiniz. Aynı zamanda silah yükseltmek için gerekli materyalleri de satın alabilirsiniz.

Zula pass kaç za?

Zula Pass'in yeni sezonu Bahar Sezonu 500.000 ZA değerindeki ödülleriyle envanterini dolduruyor! MPT-76'nı Neon serisiyle donatabileceğin Bahar Sezonu Zula Pass ayrıca birbirinden özel desteler, kasalar, materyaller, karakterler ve ekstralar veriyor!

Zula da za ne demek?

ZA, Zula Altınının kısaltılmış halidir. Oyun içerisinde yapacağın alışverişlerde kullanabileceğin ZA ile envanterini kolayca dizebilirsin. Öncelikle envanterinde yer alan setleri belirlemen gerekiyor.

Zula Maximus kodu nereye yazılır?

Giriş yaptığınızda sayfanızda Zula kampanyaları için ayrılmış bir alan göreceksiniz. Bu alanda Eti Maximus'a tıklayın. Tıkladığınızda direkt olarak kodu girebileceğiniz sayfa açılır. Kod yazmak için yerleştirilmiş kutucuğa Zula Maximus kodunuzu yazın.

Paycell TL Nasıl Kullanılır?

İçine para yükleyerek hemen kullanmaya başlarsınız. Başvuru istemez, operatör bağımsız ve yaş sınırı yoktur. Paycell Kart ile yapılan her 1 TL alışverişe 2 Paycell Puan kazanılır. Paycell Kart ile banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden para çekebilir ve yatırabilirsiniz.

Zula pass ne zaman biter?

ZULA PASS BETA SEZONU BİTİYOR! 1 Mart'ta bitecek Beta Sezonu görevlerini tamamla, ödüllerini hemen kap!

Zula rekabet sezonu ne zaman bitiyor?

Zula Rekabet Sezonu sona erdi! Zula Rekabet Sezonu 9 Haziran Çarşamba günü sona erdi. Büyük mücadelelerin ortaya koyulduğu sezonun sona ermesi ile birlikte oyuncuların rütbelerine göre alacakları ödüller de belli oldu.

Zula mobil ödeme nasıl yapılır?

Peki, bu işlemi nasıl yapabilirsiniz? Zula'da Mobil Ödeme işlemini zulaoyun.com adresinde altın yükleme sayfasından “za yükle” seçeneği ile devam etmelisiniz. Bu işlemden sonra yöntem seç adımına geçeceksiniz, buradan mobil ödeme'yi seçerek telefon hattınız üzerinden Zula'dan alış veriş yapabilirsiniz.