Overwatch fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Overwatch fiyatı ne kadar?
  2. Overwatch kaç TL PS4?
  3. Overwatch indirimde kaç TL?
  4. Overwatch PC kaç TL?
  5. Overwatch ps4 kaç gb?
  6. Overwatch ne zaman çıkacak?
  7. Overwatch bedava oldu mu?
  8. Diablo 4 ne zaman çıkacak?
  9. Overwatch 2 çıkacak mı?

Overwatch fiyatı ne kadar?

Overwatch, MMO oyunu olmasına rağmen Free to Play, yani ücretsiz değil, 40 Euro normal, 60 Euro Origins Edition ve 130 Euro olarak da Collector's Edition versiyonları bulunuyor.

Overwatch kaç TL PS4?

Overwatch PS4 son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 169,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 89,90 TLŞu Andaki Fiyat: 120,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 49 TL ()) daha ucuz.

Overwatch indirimde kaç TL?

Overwatch yeni yıla kadar yüzde elli indirim ile 20 Euro'ya satılacak. Şu anki kur ile normal değeri 181 Lira olan oyuna önümüzdeki bir hafta boyunca sadece 90 liraya sahip olabilirsiniz.

Overwatch PC kaç TL?

3.750,00 TL Overwatch PC ürünü için mağazaların en uygun fiyat aralığını Cimri.com'da inceleyebilirsiniz.

Overwatch ps4 kaç gb?

Overwatch herkes için yeterli seviye de uygun olabilecek bir depolama alanı kaplıyor.Oyunun yüklenmesi için istenilen depolama alanı 30 GB yer kaplamaktadır. Ayrıca Overwatch minimum 4 GB ve önerilen 6 GB ram istemektedir.

Overwatch ne zaman çıkacak?

Overwatch/İlk piyasaya sürülme tarihi

Overwatch bedava oldu mu?

Blizzard'ın popüler oyunlarından biri olan Overwatch, yeni yıla girmeye hazırlandığımız bugünlerde büyük bir sürpriz yaptı, oynaması bedava oldu. Overwatch'ı denemek, 21 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında yeniden ücretsiz oldu. Oyunun 32 karakterden oluşan kadrosunun tamamı PC, Xbox ve Playstation'da oynanabilecek.

Diablo 4 ne zaman çıkacak?

Diablo 4 Ne zaman Çıktı / Çıkacak ? Maalesef Diablo IV için bir çıkış tarihi bilgisi mevcut değil, ancak Blizzard, 2021'de çıkmayacağını doğruladı. Bir olasılık 2022 yılında çıkacağı konuşuluyordu fakat, 20 yılında çıkması daha büyük bir olasılık olarak görülüyor.

Overwatch 2 çıkacak mı?

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan takım tabancı nişancı oyunu Overwatch'ın devam serisi için gelen yeni bir kaynak Overwatch 2'nin, 2022 yazına kadar piyasaya sürüleceğini söylüyor. Blizzard Entertainment'ın yeni devam oyunu Overwatch 2 için bir süredir geliştirme aşamasında olduğu biliniyor.