MEB Uzaktan Egitim ne zaman?

İçindekiler:

  1. MEB Uzaktan Egitim ne zaman?
  2. Meb uzaktan eğitim zorunlu mu?
  3. MEB Öğretmen seminerleri ne zaman?
  4. Uzaktan eğitim derslerinde devamsızlık var mı?
  5. 2021 Eylul seminerleri ne zaman?
  6. Öğretmenlerin seminerleri Yüz Yüze mi?

MEB Uzaktan Egitim ne zaman?

Pazartesi günü resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır.

Meb uzaktan eğitim zorunlu mu?

Uzaktan Eğitim'de Canlı Derse Girmek Zorunlu Mu? İnternet üzerinden gerçekleştirilen EBA canlı derslere girmenin zorunlu olduğuna dair bir resmi açıklama yok fakat EBA sisteminde her bir öğrencinin derslere katılım durumu, hangi derse girip girmediği kayıt altında tutuluyor ve öğretmenler tarafından takip edilebiliyor.

MEB Öğretmen seminerleri ne zaman?

Milli Eğitim Bakanı Özer, seminerlerin çevrimiçi yapılacağını belirterek şu ifadelere yer verdi, "Okul öncesi ve birinci sınıf öğretmenlerimiz için ise 31 Ağustos 2021 tarihinde çevrimiçi olarak salgın ve okulların yeniden açılması sürecine dair seminerler vereceğiz."

Uzaktan eğitim derslerinde devamsızlık var mı?

Çünkü Liseye Geçiş Sınavı (LGS) yerleştirmelerinde hem sınavla hem sınavsız kriterler arasında devamsızlık da yer alıyor. Ancak alınan bu yoklamalar e-okula işlenmiyor. ... Yani okullar uzaktan eğitimde öğrencilerinin katılımı yoklama alarak sağlıyor ama devamsızlıkları e-okul sistemine işleyemiyor.

2021 Eylul seminerleri ne zaman?

Bakan Özer, şu ifadeleri kullandı: "Değerli öğretmenlerimiz, 1 Eylül-3 Eylül tarihleri arasında sizlere salgın ve okulların yeniden açılması sürecine dair seminerler vereceğiz."

Öğretmenlerin seminerleri Yüz Yüze mi?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında, öğretmenlerin mesleki çalışmaları 31 Ağustos 2021 Salı günü başlıyor. Seminerler online , yüz yüze mi yapılacak? 6 Eylül'de tüm sınıflarda yüz yüze eğitime başlkanacağı açıklandı. Okullarda öğretmen seminerlerinin de yüz yüze yapılması bekleniyor.